Over mij

vrijdag, juli 17, 2015


Hoi en leuk dat je kijkt op mijn blog. Ik ben Bertina, ben 20 jaar oud en heb een grote passie voor make-up, beauty, fashion en lifestyle. Op 27 juli 2015 besloot ik mijn eigen blog te starten. Later is nog mijn YouTubekanaal. Op mijn blog en YouTubekanaal deel ik graag mijn passie voor make-up, beauty, fashion en lifestyle.

Mijn doel is andere vrouwen en meiden te helpen in hun zoektocht naar de fijnste producten, die aansluiten bij hun behoeftes en wensen. Niet alleen low-budget producten test ik maar ook deel ik mijn mening over high-end producten in een product review.

Op allaboutbertina.nl vind je dagelijks een nieuwe blogpost en op dinsdag en vrijdag staat er een nieuwe video klaar op mijn gelijknamige YouTube kanaal, allaboutbertina.
Op mijn blog zulk je vooral heel veel reviews, make-uplooks, outfits, inspiratie, ect. voorbij zien komen.  En ook neem ik je mee in mijn persoonlijk leven. 

Naast het bloggen ben ik ook druk met school. Ik volg de MBO opleiding Pedagogisch medewerker (kinderopvang) en volg naast deze opleiding ook nog een thuisstudie voor professioneel visagist.

Hopelijk hebben jullie mij wat beter leren kennen, mocht je nog vragen hebben aarzel niet en stuur gerust een mailtje naar allaboutbertina@gmail.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

You Might Also Like

0 reacties

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

YOUTUBE

PARTNERS

PARTNERS