DE LEUKSTE LENTE ACHTERGRONDEN VOOR JE TELEFOON

zaterdag, maart 04, 2017


De dikke truien, bladerloze bomen, het koude winterweer...daar hebben we het langzaam wel mee gehad tenminste ik wel. Maart is aangebroken en dat betekend dat de lente inzicht is en dat betekend ook dat we niet meer zo lang hoeven te wachten op het mooie lente weer. Om je alvast in de lente sfeer te brengen heb ik voor jullie de leukste en mooiste achtergronden voor je mobiel samen gesteld. Benieuwd naar deze vrolijke en kleurrijke wallpapers? Klik en kijk snel veder.


Mocht je je afvragen welke ik als wallpaper heb op mijn telefoon dat is nummer 4. 
Welke wallpapper ga jij gebruiken voor de achtergrond van je mobiel? 

You Might Also Like

6 reacties

 1. Reacties
  1. Ja ze zien er allemaal heel erg vrolijk uit, weg met die saaie winterachtergrond, tijd voor lente!

   Verwijderen
 2. Ik heb ook wallpaper 4 gekozen! Super leuk artikel, vol met inspiratie. Misschien moet ik mij hier ook meer in verdiepen😁 Ik heb dit leuke artikel gedeeld op mijn Facebookpagina 💋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jij dezelfde hebt gekozen als ik. Ik zag dat je hem gedeeld had. Wat onwijs lief van je! ♥

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

YOUTUBE

PARTNERS

PARTNERS