vrijdag 17 juli 2015

Over allaboutbertina


Ik ben Bertina, ben 21 jaar oud en het gezicht achter deze blog. Ik ben een echte dierenvriend, ook wel het gekke kattenvrouwtje genoemd door familie en vrienden. We hebben namelijk twee hondjes (Twin & Coco) , twee katten (Buddy & Spinner) , één poesje (Brooklyn) en een cavia (Mozes). Sinds bloggen een grote hobby is geworden ben ik graag bezig met fotografie. Of het nu make-up, eten of andere prul is, alles verschijnt voor de camera. Zelfs mijn lieve huisdieren ontkomen er niet aan ontkomen. Op dit moment volg ik de opleiding onderwijsassistent en hoop over twee jaar door te mogen studeren voor leerkracht. Naast deze MBO studie volg ik de thuisstudie voor professioneel visagist.

Sinds 27 juli 2015 bestaat allaboutbertina.nl en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee! Een leven zonder bloggen kan ik mij niet meer voorstellen. Ik zou het echt heel erg tof vinden om ooit van mijn hobby mijn baan te kunnen maken mocht dit weg gelegd voor mij zijn. Op allaboutbertina.nl deel ik graag mijn grote passie voor beauty, fashion en lifestyle met een persoonlijk tintje. Mijn doel is andere vrouwen en meiden te helpen in hun zoektocht naar de fijnste producten, die aansluiten bij hun behoeftes en wensen. Niet alleen low-budget producten maar ook high-end producten neem ik onder de loep en deel mijn mening in een product review. Naast deze artikelen vind je nog veel meer leuke en inspirerende artikelen maar allemaal met een persoonlijk tintje. Gemiddeld kun je zo’n 4 keer per week terecht voor een nieuw artikel.

Kijk lekker rond op mijn blog, lees een artikel en geef een leuke reactie, dat zou ik super leuk vinden. Mocht je vragen hebben, tips of tops stuur gerust een mailtje! Ik sta ook altijd open voor feedback of opbouwende kritiek. 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig