donderdag 22 oktober 2015

Catrice 'Nomadic Trances' matt bronzer (Limited Edition)


Een tijdje geleden lag deze bronzer in het schap van Catrice. Het is een Limited Editon uit de collectie Nomadic Traces , waar ik eigenlijk niets over gehoord had.Oké ik vond de collectie ook niet echt spannend maar mijn oog viel wel op deze matte bronzer, ja je leest het goed matt. Veel budget bronzer bevatten glitters maar Catrice is erin geslaagd om een matt bronzer te ontwikkelen. Ook de kleur is echt perfect zoals je zou verwachten van een bronzer. Doordat deze Limited Editon was afgeslopen was er uitverkoop dus scoorde ik heel goedkoop als nog deze bronzer. Happy moment! Ben jij benieuwd wat ik van deze bronzer vind en hoe hij mij bevalt? Lees dan gerust veder!

Het is dan wel een zomerse bronzer maar deze mag gerust nog gezien worden in de herfst en een bronzer is natuurlijk nooit helemaal weg in je collectie. Deze bronzer beloofd je zomerse gloed op je huid. De matte poedertextuur is ook ideaal om mee te shapen, als je kijkt naar het patroon van de bronzer doet dat je meteen denken aan de zonnestralen van de zon.Het doosje ziet er heel leuk uit door het detail op het dekseltje. Voor de rest is het doosje doorzichtig en kun je goed het detail zien van de poeder. Erg origineel bedacht voor Catrice. Het is de perfecte kleur voor mij om er mee te shapen want deze is niet te donker, geen glitters en valt ook niet oranje uit. Een goede bronzer is soms lastig te vinden. Ik kan geen glittertje bekenden.Swatches:


Toen ik hem voor het eerste gebruikt was ik echt sprakeloos hoeveel pigmentatie deze bronzer heeft, aan de ene kant schrokt ik want ik dacht dat deze bronzer veel te donker zou zijn voor mijn huid maar gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. Ook de structuur is geweldig,

Op de achterkant vind je trouwens uit welke limited editon deze kwam en natuurlijk de belofte die deze bronzer moet waarmaken. Het is een best grote verpakking, dus je kunt er extra van genieten van deze mooie matte bronzer.

Conclusie:
De verpakking is origineel, de structuur van de poeder is echt perfect. Ook is deze kleur perfect om te shapen en ik denk dat deze bronzer bij veel mensen mooi zou staan. De verpakking is lekker groot dus je kunt extra lang genieten van deze budget topper! Hij is zeker de moeite waard om even de uitverkoop te checken. Deze bronzer kun je goed combineren met een highlighter en een blush.
De pigmentatie is echt super, heel fijn product van Catrice. Ga deze er zeker vaak bij pakken.

Catrice 'Nomadic Trances' matt bronzer (Limited Edition) is te koop bij Trekpleister & Kruidvat. Hij koste € 4,99 maar ik scoorde hem voor €2,50 bij de Trekpleister.
SHARE:

3 opmerkingen

 1. Volgens mij is dit een goeie om te shapen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is zeker een hele goede.
   Ik vind hem echt prachtig en super goed gepigmenteerd.
   Echt een aanrader.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig