donderdag 8 oktober 2015

MAC LIPSTICK PLEASE ME

Ik ben verliefd! Het klinkt misschien wat suf maar nooit hielt ik zoveel van lipstick sinds ik de lipsticks van MAC heb ontdekt. Goede kwaliteit en de lipsticks zien er ook nog eens heel erg leuk uit. Ik kocht de populaire MAC Please Me (matte). Benieuwd wat ik van deze lipstick vind? Klik en lees gezellig mee! 

Please me is een mooie roze kleur lipstick met een matte finish. Deze kleur staat bijna bij iedereen wel goed. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik  en voor iedere gelegenheid. Ook kun je deze lipstick perfect combineren met verschillende ooglooks, ook voor smokey eyes kun je deze lipstick gebruiken. Hij is gewoon perfect! Please me is één van de  populaire lipsticks op dit moment van MAC en ik begrijp wel waarom.
Ondanks dat Please me een matte finish heeft is hij toch makkelijk om aan te brengen.
Please me is goed gepigmenteerd waardoor hij heel dekkend is. Deze prachtige lipstick kan uren blijven zitten, wat een top lipstick van MAC. Deze lipsticks van MAC mogen dan misschien wel wat duurder zijn dan de normale lipsticks maar de kwaliteit is echt top.

Swatches:
Conclusie:
Ondanks dat het een matte lipsticks is droogt hij je lippen niet uit. Blijft mooi en lang zitten op je lippen en is makkelijk aan te brengen. Het is een prachtige kleur die elke vrouw prachtig zou staan.  Ik ben absoluut verliefd op deze kleur. Please Me maakte elke look af! Zeker een aanrader om te proberen.


MAC Please Me is te koop voor €19,50 – verkrijgbaar bij o.a. Douglas
SHARE:

5 opmerkingen

 1. Dat is een pracht kleurtje en idd er zullen er velen erg mooi mee staan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op dit moment is dit mijn grote favoriet.

   Verwijderen
 2. Een heel erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love the post! You have a wonderful blog:)

  www.theprintedsea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you, very nice to hear. Thank you for your comment and visiting my blog.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig