dinsdag 27 oktober 2015

Oriflame The one eyes Wild open mascara


Deze mascara zat in een pakketje die ik gewonnen had via Instagram. Deze mascara belooft een liftende en krullende werking te hebben door het speciaal ontworpen borsteltje. Ik moet zeggen ik ben al onder indruk, nu jij nog! Ben jij benieuwd naar dit product, lees dan even veder.

Deze mascara's zijn in twee verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in black en de black Pulm. Dit is de mascara black. De mascara heeft een roze / paarse huls en valt goed op tussen alle mascara's die zwart zijn. Doordat hij zilveren letters heeft zorgt het toch voor een wat que uitstraling. De verpakking ziet er in ieder geval goed uit, ben erg benieuwd naar de mascara zelf.

Dit zegt Oriflame over de macara:
Het speciaal vormgegeven mascaraborsteltje bestaat uit een roze deel en een zwart deel. Het roze deel heeft een conische vorm waardoor de onderste en binnenste wimperhaartjes gelift en gekruld worden. Het bredere zwarte deel bereikt de langere en buitenste haartjes, om zo de gehele wimpers optimaal te kunnen bedekken met mascara. De wimpers worden gelift van de aanzet tot de puntjes, waardoor er meer van de ogen wordt onthuld en deze optisch dus groter lijken dan ooit tevoren. Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat de ogen er maar liefst 30% groter uitzien.

Het roze gedeelte was niet meer zichtbaar want aan het borsteltje zat overal al mascara. Natuurlijk heb ik bepaalde verwachtingen aan deze mascara namelijk, het moet de hele dag mooi en goed blijven zitten dus plakkende wimpers of korreltjes. Ook hou ik ervan als een mascara mijn wimpers langer, voller en natuurlijk een mooie krul geeft. Hoge verwachtingen dus.

                                          Links is met en rechts is zonder mascara.

Wauw, wat een prachtig effect geeft deze mascara aan je wimpers. Het borsteltje pakt iedere wimpertje waardoor je meteen een vol en snel effect krijgt. Het borsteltje werkt echt makkelijk en is erg fijn in het gebruik. Ik denk dat dit wel één van de beste borsteltjes is die ik heb in mijn stash. Ook droog de mascara snel en geeft niet af. Deze mascara blijft lang en mooi zitten en laat je wimpers niet plakken. Ook strepen, zwarte vlekken of korreltjes geeft deze mascara niet. Hij is echt super fijn.
Maar valt deze mascara nu ook tot één van mijn favorieten? 


Conclusie:
Oké, ja ik mag best zeggen dat dit zeker één van mijn favorieten is. De verpakking ziet er leuk uit en valt goed op tussen alle zwart verpakte mascara's. Het borsteltje werkt super handig en zorgt voor een mooi effect zoals je kan zien op de foto's. Alleen de mascara kan wat klonten na en tijdje, dit hoeft niet te zorgen voor problemen als je voor het aanbrengen van de mascara eerst je borsteltje afweegt aan de rand van de mascarahuls. Zoals ik al zei, deze mascara is echt super fijn en zeker niet duur voor zo'n goede kwaliteit. Ik ben erg blij dat ik op deze manier kennis mocht maken met deze mascara.

Orfilame The one eyes Wild open mascara bevat 8 ml kost € 13,00 - te koop via de website van Oriflame.
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Fijn om te lezen dat je er zo ontzettend blij van wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jij er blij van word.. Ik vind hem zelf een beetje tegenvallen als ik eerlijk ben..

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig