zondag 25 oktober 2015

Real Techniques make-up kwasten (dupe)


Real Techniques make-up kwasten, inmiddels kent bijna iedereen ze wel. Ze staan bekend om hun goede kwaliteit en gekleurde bovenstuk , het zwarte onderstuk van de kwast en natuurlijk de zachte haartjes. Goede kwasten kosten vaak veel geld, ook deze zijn niet echt bepaald goedkoop. Ik nam een kijkje op miniinthebox en vond deze dupe kwasten. Zullen deze kwasten mij goed bevallen? Lees snel veder!

Uiterlijk:
Net als de echte Real Techniqaues kwasten hebben deze een zwart onderstuk en een gekleurd bovenstuk.De handvatten zijn van aluminium gemaakt. Het zijn stevige kwasten die wel tegen een stootje kunnen. Je kunt deze kwasten in het roze, blauw of goud bestellen. Na lang twijfelen tussen de roze en goud, koos ik toch om voor goud te gaan.

De haren:
De haren zijn van nylon gemaakt en voelen daardoor heel zacht aan. Het zijn natuurlijk verschillende kwasten voor verschillende boel einden. Hieronder zie je de verschillende kwasten en hun functie.

Angled buffer brush:
De Angled buffer kun je gebruiken voor het blenden van je foundation. Met deze kwast kun je ook makkelijk contourenZelf gebruik ik deze om mijn bronzer mee aan te brengen.


Stippling brush:
Met deze kwast kun je zowel je highlighter mee aanbrengen, foundation , bronzer, concleaer of voor blush. Zelf gebruik ik hem om alles uit te kunnen blenden als ik te veel gebruikt heb van een bepaald product.

Blush brush:
De haartjes staan dicht op elkaar en de haartjes zijn afgerond afgesneden. Handig om minder gepigmenteerde blush, bronzer en highlighter mee aan te brengen. Ook zorgt deze kwast voor een natuurlijk effect.


Buffer blush:
Met deze buffer blush kun je een natuurlijke en zachte toon aanbrengen. Ook verschillende kleuren blush kan hij natuurlijk uit laten zien. Hij is ook geschikt om voor andere losse poeders gebruikt te worden.
Contour blush
Met deze kwast kun je makkelijk contouren met bronzer. 
Gebruik:
Ik heb inmiddels een grote collectie aan kwasten. Deze kwasten vind ik echt het aller fijnste op dit moment.De haren zijn zacht, de kwasten zijn mooi qua uiterlijk en zien er duur uit ( niet dat het iets belangrijks is maar het is wel een plus punt) de kwasten zijn stevig en zullen niet snel kapot gaan.
Ook laten deze kwasten geen strepen achter op je gezicht door de foundation of concealer. Het aanbrengen van verschillende producten gaat heel eenvoudig, kortom ik heb nog geen enkel nadeel kunnen vinden aan deze kwasten 

Conclusie:
Je hebt verschillende setjes qua hoeveelheid kwasten, ik koos er voor om een setje van vijf kwasten te kopen. Dit setje koste maar €10.44 door de verzekering koste het € 11.38 nog een koopje vind ik het zelf. De kwasten zien er goed uit en zijn erg fijn in het gebruik en je kunt een kwast voor meerdere doeleinde gebruiken. Ondanks dat het dupe kwasten zijn lijken ze heel erg op de echte, ik denk dat er qua kwaliteit weinig tot geen verschil in zit. Het enigste nadeel is dat het even duurt voordat je de kwasten thuis hebt, aan de kwasten zelf heb ik geen nadeel kunnen ontdekken en ben blij dat ik deze aangeschaft heb. Misschien was het wel makkelijker geweest als er op de kwast stond waardoor hij bedoelt was want nu moest je dat zelf weten of opzoeken via internet. Ik raad ze je dan ook zeker aan om eens uit te proberen.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig