maandag 30 november 2015

De make-uptasjes van de webshop zumprema.com + aankondiging winactie


Aan make-up tasjes heb je nooit genoeg, verschillende vormen, maten en printjes zijn ze te koop. Ik ontving deze twee make-uptasjes, waaronder ook nog een winactie overkomt, meer over deze winactie lees je in later artikel op allaboutbertina.nl, vandaag een review over deze vrolijke tasjes. Kijk en lees je mee?Over de webshop zumprema.com:
Een saaie outfit kent webshop zumprema.com niet. Het merk Zumprema richt zich op lifestyle en sportfashion. Hun zijn bezig om een eigen webshop op te starten en het assortiment uit te breiden. 
Naast broeken verkopen ze ook tassen, mutsen en make-uptassen in de leukste printjes.

Ook hebben ze hun eigen nieuwsbrief, als jij je daarvoor aanmeld ontvang je een shoptegoed van €10. Dus wil je iets exclusief hebben wat je klasgenoten en vrienden niet hebben? Neem dan even een kijkje bij deze webshop. Zumprema.com is ook te volgen via Instagram, Twitter en Facebook.


Vaak nemen wij meiden overal onze make-up mee naar toe en vaak stoppen we dat gewoon in onze tas zonder enige bescherming. De webshop zumprema.com begrijpt dat wij onze make-up spulletjes veilig en bij elkaar willen houden zonder dat het te veel ruimte in onze tas neemt. Hun verkopen deze mooie vanity case in verschillende printen, van chocolade repen tot vliegen print. 

Ik mocht twee make-up tasjes uit zoeken op hun webshop.  Het was best lastig om er twee te kiezen want alle tasjes zien er heel leuk uit. Mijn oog viel meteen op het make-up tasje met de vos in de dromenvanger. Ik vond de print en de kleuren zo mooi en goed bij elkaar passen dat ik deze zeker wilde hebben. Je raad natuurlijk al welke je straks kunt winnen namelijk het tasje met de verschillende kleuren en figuren. Dit tasje ziet er super vrolijk uit en heeft veel verschillende kleuren. Ik weet zeker dat veel meiden dit tasje net zo mooi vinden als ik, dus deze kun je binnenkort verwachten in de winactie. 

De tasjes zijn 21 x 4 x 15 cm en wegen 24 gram en zijn van stof.  Er past heel wat make-up producten in deze tasjes.

Dit zijn al mijn vaste producten die ik iedere dag gebruik en zoals je al ziet past er gerust nog wat bij in. Ook kwasten passen makkelijk in deze tasjes. De tasjes kun je open en dicht doen met de rits, zo vallen je spulletjes er nooit uit en kunnen ze veilig met je mee reizen in je tas. Een super leuk en handig cadeau om te geven met de feestdagen. Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Een vanity case met leuke print (make-uptasje) heb je voor €11,95 - zumprema.com

                                                                                                                              
                                                                                                                              Dit artikel is in samenwerking met zumprema.com
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Dat tasje met de vos erop is zo ontzettend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè, alle tasjes van deze webshop zijn super leuk. Is heel lastig kiezen.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig