donderdag 12 november 2015

Hema highlighter bronzing powder


Een tijdje terug liep ik de Hema binnen opzoek naar leuke beautyproducten. Toen ik langs de schappen liep zag ik deze highlighting bronzing powder liggen. Ik besloot om deze mee te nemen en te testen. Ben jij benieuwd wat ik van dit beautyproduct vind? Lees dan snel veder!

Je zag het al in de naam maar in deze powder zit dus een bronzer en highlighter in één.Zelf vind ik het meer een bronzer, highlighter en blush combinatie. Je kunt zowel de kleuren apart gebruiken als samen.Ook kun je op verschillende manieren dit product aan brengen.Je kunt er voor kiezen om alle drie de kleuren te mixen door met je kwast erin rond te draaien.Je kunt ook ervoor kiezen om meer controle te houden over de kleuren en dus te deppen.Zelf vind ik het leuk om de kleuren te mixen, maar dit is natuurlijk voor iedereen anders.

De Hema highlighter bronzing powder zit in een standaard verpakking van de Hema.Het dekseltje hebben ze transparant gelaten, hierdoor kun je de kleuren goed bekijken. De verpakking sluit goed.
Het product bestaat uit drie rondjes met verschillende kleuren. Als detail hebben ze er een kreukelig patroon erin verwerkt, erg leuk bedacht vind ik het zelf.
De bronzer heeft een mooie warme kleur bruin zoals je zou verwachten van een bronzer, de blush is licht roze en de highlighter heeft een champagnekleurig met roze ondertoon, wat ik zelf erg mooi vind. De highlighter heeft een glanzende finish. De bronzer en de blush zorgen voor een mooie natuurlijke glans.

           Met flits zie je pas hoeveel glitters in dit product verwerkt zijn. Echt prachtig!

Swatches:


Conclusie:
Ik vind het super handig dat dit product op drie verschillende manieren kan worden gebruikt.Je hebt niet alleen een highlighter of bronzer maar ook een hele mooie licht roze blush wat ik zelf erg mooi vind om te dragen in combinatie met een bronzer en een highlighter. Daar heeft de Hema goed overna gedacht. Ook het doosje sluit goed en is handig mee te nemen in je tas. Het had nog wat meer gepigmenteerd mogen zijn maar ik mag zeker niet over klagen. Jammer genoeg is hij wel wat aan de poederige kant, het beste is om je kwast eerst goed af te tikken aan de zijkant van het doosje en dan pas aan te brengen om fall out te voorkomen. Ik ben erg te vrede over dit product, ik ben erg blij dat ik deze heb mee genomen, zeker nu hij is de uitverkoop was. Waarom hij in de uitverkoop was is voor mij nog steeds een raadsel. Ik ga deze vast veel erbij pakken, de blush is toch wel mijn favoriet.

Hema highlighter bronzing powder is te koop voor € 5,50 - Hema
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig