zaterdag 21 november 2015

I Heart Makeup Blushing Hearts - Candy Queen of Hearts Blusher


Makeup Revolution wordt in Nederland steeds bekender, vooral het chocolade pallet en de hartvorimige blushjes en highlighters zijn misschien wel één van de bekendste producten van dit merk. Maar wie kan er zou zo mooi hartje weerstaan? Kijk en lees je mee?Al een hele tijd staan er al een aantal producten op mijn wishlist van dit merk, onder ander stond dit mooie hart vormige blushje. Ik was toen ook door het dolle heen toen ik zag dat Trekpleister deze producten verkocht. Makeup Revolution Blushing Hearts zijn in vijf kleuren verkrijgbaar namelijk:

  • Candy Queen of Hearts: perzik/roze
  • Blushing Heart: koel roze
  • Peachy Keen Heart: goud/perzik
  • Love Hot Summer: bruin/gouden bronzer
  •  Summer of Love: gouden bronzer/highlighter
De Trekpleister verkocht maar twee soorten blushjes maar via verschillende webshops kun je deze producten ook kopen en heb je ook iets meer keuze. Het is een baked blush met drie kleuren.
Doordat de blush ‘gebakken’ is, geeft het een mooie glans, wat ook nog eens heel natuurlijk overkomt.


Ik koos ervoor om Candy Queen of Hearts mee te nemen. Ik vind dat een blush subtiel moet zijn en niet moet overheersen. Ook heeft deze blush drie verschillende kleuren dus je kunt er ook voor kiezen om maar één of twee kleuren te gebruiken inplaats van allemaal. Genoeg manieren om met deze blush te spelen. De verpakking is ziet er heel schattig uit, en I love pink! Super cute! Je ziet dat meer merken met gebakken bronzer, highlighters en blush komen.

Swatches:


Makeup Revolution Candy Queen of Hearts is een hele mooie, warme perzik roze blush. En de pigmentatie is er super, het beste is deze aan te brengen met een hele zachte kwast want voor je het weet heb je veel te veel en krijg je van die Barbie wangetjes. Candy Queen geeft een prachtige warme met mooie subtiele glans.

Conclusie:
De blush ziet er super schattig uit, en de pigmentatie is echt geweldig. Deze zijn veel goedkoper dan de echte blushjes van Too Faced. Je kunt ervoor kiezen om deze te kopen bij de Trekpleister of via diverse webshops. Ik ben helemaal weg van deze blush en wat een mooie kleuren en glans geeft hij.

 I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen of Hearts Blusher kost €5,99 - Trekpleister 
SHARE:

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig