vrijdag 13 november 2015

Max&More illuminating Face Primer


Ik snuffel graag rond bij de Action en vooral bij de beautyafdeling. Laatst kwam ik deze nieuwe primer tegen en besloot hem mee te nemen. Vandaag lees je een uit gebreide review over dit product. Klik snel veder!

De Max & More primers zijn nog niet zo lang te vinden in het assortiment.
De Max & More face primers zijn in drie varianten verkrijgbaar namelijk:
  • De illuminating face primer; (wit)
  • De concealing face primer (roze)
  • De controlling face primer (groen)
Ik koos ervoor om deze mee te nemen omdat dat deze transparant is en eigenlijk wel voor iedere huidtype en tint kan worden gebruikt. Ik probeer tegenwoordig iedere dag deze primer te gebruiken, daarvoor gebruikte ik eigenlijk nooit geen primer dus soms is het nog even wennen dat hij nu toch echt bij de basis hoort. Hopelijk blijft door deze primer mijn make-up nog mooier en langer zitten, zou deze primer aan deze eisen voldoen?

Deze primer zat in een zwart kartonnen doosje, eigenlijk de standaard verpakking die we kennen van Max & More. Er zit 30 ml in de flacon. De flacon ziet eigenlijk helemaal niet zo budget uit als wat je zou verwachten. Het flacon is gemaakt van glas en heeft een handig pompsysteem. Op de achterkant vind je alle ingrediënten. 

Ingrediënten:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Propylene glycol, C9-11 isoparaffin, C10-13 isoparaffin, Nonane, C10-13 isoparaffin, C13-16 isoparaffin, Glycerin, Dimethicone, Phenyl silsesquioxane, Phenyl bis-silsesquioxane crosspolymer, Bis-phenylpropyl, dimethicone, propylparaben Titanium dioxide, Isopropyl titanium triisostearate, CI 77491, CI 77492, CI 42090, CI 45410

                          
Hier heb ik een beetje van de primer op mijn kwast gedaan.

     
  Als je de primer uitsmeert zie je pas dat hij echt transparant is en dat het een soort gel is.

Als je hem aanbrengt merk je dat er een soort siliconen laagje op je huid komt. Zelf stoort mij dit niet. De primer is echt transspant dus hij laat geen kleur of vlekken achter. De primer bevat geen geur. Mijn huid voelt na het gebruik van de primer er veel gladder aan. Het enigste nadeel is wel dat het lang duurt voordat hij echt intrekt. Door het gebruik van deze primer kan ik wel merken dat mijn make-up langer en mooier blijft zitten.

Conclusie:
Het is misschien echt een budget primer maar hij doet wel wat een primer hoort te doen. Deze primer is voor iedere huidtype en tint te gebruiken. Deze primer is geurloos en kleurloos.Het enigste nadeel blijft toch wel dat hij niet snel intrekt.De flacon ziet er goed uit en zeker niet goedkoop ondanks dat het een Action product is.Voor de rest is het echt een prima primer en fijn in het gebruik.

Max&More illuminating Face Primer kost  € 1,99 en is te koop bij de Action
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig