maandag 11 januari 2016

Hema Soft Matt Lipbalm


Laatst won ik een cadeaubon van de Hema van tien euro, en waaraan kun je zo'n bon beter besteden? Juist ja, aan make-up. Al een hele tijd heb ik een oogje op de Hema lipbalm. Ik besloot om er één mee te nemen en koos voor deze prachtige roze kleur. Benieuwd wat ik van deze lipbalm vind? Klik dan even veder.


De Hema soft lipbalm ligt sinds vorige zomer (2015) in de schappen en het is echt een rage geworden. De jumbo potloodjes beloven makkelijk te werken, veel kleur af te geven, een matte finish te hebben en lang te blijven zitten. Al eerder had ik al een aantal reviews gelezen over dit product maar steeds liet ik ze liggen maar nu is het toch echt tijd om mijn eigen oordeel te vijlen aan dit product.


Je kent het vast wel, je wil graag lipstick op doen maar eigenlijk heb je daar geen tijd voor omdat je lipstick vaak te zorgvuldig aan moet brengen, en lipgloss vind niet ieder meisje fijn om te dragen en vaak geeft zo'n lipgloss veel te veel glans. De Hema soft matt lipbalm, geeft een dekkende kleur, is makkelijk aan te brengen en geven een prachtige matte finsh.Veel lipsticks laten je lippen uitdrogen maar de Hema soft lipblams verzorgen juist de lippen. Ook zijn de potloodjes makkelijk mee te nemen in je tas. De Hema soft lipbalm kun je op twee manieren gebruiken, je kunt één laagje aanbrengen voor een mooi subtiel tintje of twee laagjes voor een mooi knallende lippen. Ondanks dat hij matt is , dekt hij perfect.

Het potloodje is makkelijk in gebruik en ook de dop sluit goed op het potloodje. Ook de verpakking is modern en ziet er prima uit. Aan de achterkant van het potloodje kun je draaien waardoor de er een stukje omhoog komt dus geen gedoe met puntenslijpers of dat je lipstick breekt omdat je hem te ver gedraaid had, super makkelijk.  Ik heb ervoor gekozen om een knal roze kleur te nemen, lekker vrolijk om te dragen in de zomer, de lente of wanneer je lippen wel een mooie knallende kleur kunnen gebruiken. Zelf hou ik heel erg van matt lipsticks daarom heb ik ervoor gekozen om een matte variant mee te nemen. Deze potloodjes zijn in veel finishes en kleuren verkrijgbaar.

Swatches:
De Hema soft matt lipblam(s) zijn heel romig en glijden makkelijk over je lippen terwijl je hem aan brengt. Hij voelt meteen heel verzorgend aan. Ook de geur van het potloodje vind ik heerlijk, dus geen vieze lipstick geur en smaak in je mond. Hij dekt enorm goed, dus dat tintje klopt niet helemaal zoals de Hema dat beloofd, zelf vind ik dit geen probleem maar niet iedereen houd van zulke knallende lippen. De Hema soft matt lipblam(s) zijn alles behalve subtiel.

Conclusie:
Ik baal ervan dat ik hem niet eerder mee genomen heb, wat een geweldig product van de Hema.
Ik ga hier zeker weten meer van kopen. Hij is dekkend, romig, verzorgd je lippen en geeft ook nog eens een prachtige kleur. Geen gedoe meer met puntenslijpers want door aan het uiteinde te draaien gaat de lipbalm omhoog. Ook de verpakking ziet er prima en mooi uit en deze kleur blijft lang zitten. Je zult hem wel moeten bij werken naar het eten. En ik vind zelf echt een groot voordeel dat de lipbalm erg lekker ruikt. Nogmaals ik vind het echt een topproduct! Ik ben helemaal verliefd geworden.

Hema Soft Matt Lipbalm zijn te koop voor  €3,50 per stuk - Hema
SHARE:

7 opmerkingen

 1. Ik heb zelf kleur 08 waar ik ook ontzettend blij mee ben! Dekt als een trein inderdaad. Moet zeggen dat ik 'em wel wat lastig aan vind brengen, maar dat ligt waarschijnlijk aan mijn skills haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké, dat is ook een prachtige kleur. Deze glijd heel makkelijk, kan misschien liggen aan de kleur of de finish.

   Verwijderen
 2. Ik heb dezelfde kleur en hijs zoooo fijn! Staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jij deze ook hebt, ja hè. Dankjewel moet nog wel even wennen aan de kleur hihi.

   Verwijderen
 3. Ik ben zelf dol op deze potloden van de hema. Zo leuk voor een snelle lipkleur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke kleurtjes heb je? Ja echt een super fijn product.

   Verwijderen
  2. Welke kleurtjes heb je? Ja echt een super fijn product.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig