zondag 17 januari 2016

Limited Edition: CATRICE TREASURE TROVE - eyeshadow palette C01 Blaze Of Glory


 De eerste collectie van dit jaar van Catrice ligt in de winkels, met echt prachtige producten die helemaal must-have zijn. Zowel matte als glanzende make-up in elegant champagnegoud, warm bruin en beige tinten als contrasterende tinten abrikoos en rood maken de look compleet. Het is een prachtige collectie om hier het jaar mee te mogen beginnen. In dit artikel vertel ik alles over het oogschaduw palet die deze collectie bevat. Benieuwd? Klik dan snel veder.

De kerst is nog maar pas voorbij maar met deze eerste collectie van Catrice kun je zeker nog even na genieten. Het ontwerp van het doosje is wit matte en is gemaakt van stevig plastic met glimmende gouden sterrenprint op de bovenkant van het pallet. Ik vind het design echt prachtig. Op de achterkant van het van het pallet vind je de naam, uit welk Limited Edition hij komt en de ingrediënten die verwerkt zijn in de oogschaduws. Dit oogschaduw pallet bevat acht poeder oogschaduws. De oogschaduws hebben zowel een matte als glanzende finish en sommige kleuren bevatten hele fijne gouden glitters. Prachtige warme bruintinten en een diep zwarte kleur bevat dit pallet. Het pallet bevat ook een spiegel en een dubbelzijdige sponsapplicator. De oogschaduw kleuren zien er prima uit en ben daarom erg benieuwd naar de pigmentatie, de ene zal meer met het pallet hebben dan de ander want het zijn wel kleuren waarvan je moet houden. 

Swatches:Ik heb de donker bruine oogschaduw geblend in arcadeboog.
Met de bruine oogschaduw tweede rij van onderen (links) heb ik gebruikt voor de aangezet in arcadeboog. Op het bewegend ooglid heb ik de goud kleurige oogschaduw gebruikt.
De eerste bruine oogschaduw van de onderste rij heb ik aangezet op de onderste wimper rand.

Conclusie:
Het pallet ziet er prachtig uit en was één van de grootste reden waarom ik dit pallet wilde hebben.
De kleuren die het pallet bevatten zijn allemaal subtiele bruintinten. Ondanks dat het poeder oogschaduws zijn geven ze weinig fall out. De oogschaduws zijn makkelijk aan te brengen en te blenden. Jammer genoeg geven niet alle oogschaduws een goede pigmentatie en dat er erg jammer omdat het pallet op zich heel mooi is en normaal heeft Catrice goed gepigmenteerde oogschaduws. beetje jammer dit. Als je houd van een subtiele ooglook dan is het palletje zeker iets voor jou. Als je alles zou omreken kost een oogschaduw één euro, opzich niet zo veel maar voor dat geldt kun je ook een pallet kopen met betere pigmentatie.

CATRICE TREASURE TROVE  eyeshadow palette C01 Blaze Of Glory is te koop voor € 7,99  - en is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat of Trekpleister
SHARE:

9 opmerkingen

 1. Naar de pallet was ik heel erg benieuwd! Zag het liggen, maar durfde het niet aan om 'em mee te nemen. Jammer dat het pigment niet geweldig is, want ik vind jouw ooglook wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, dat vind ik zelf ook erg jammer. Catrice heeft zulke goede oogschaduw, het is een beetje een tegenvaller van de collectie.

   Verwijderen
 2. Echt een mooie look heb je gemaakt! Ik hou wel van dit soort looks! Liefs ilona

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ondanks dat de pigmentatie niet echt super is, heb ik er toch nog wat moois ervan gemaakt. Zelf hou ik ook wel van zulke looks.

   Verwijderen
 3. Ik vind het een mooi palette, maar voor Catrice vind ik deze toch wel erg prijzig worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je gaat kijken naar de kwaliteit zeker.

   Verwijderen
 4. Jammer van de pigmentatie, zonde want ik vind het zo een mooi palette! Je foto's vind ik leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vond ik zelf ook erg jammer, ik vind het pallet echt prachtig. Dankjewel!

   Verwijderen
 5. Ik heb al veel kleurtjes die hierop lijken, dus zal 'm niet zo snel kopen. Maar die verpakking met sterretjes is wel héél erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig