donderdag 14 januari 2016

TAG | Beauty Routine


Hi! Het is weer tijd om een tag te beantwoorden voor jullie en dit keer helemaal in het teken van beauty. Ik keek rond op internet en kwam op eens de beauty routine tag tegen, dit leek me wel een leuke tag om voor jullie te beantwoorden. Het zijn allemaal vragen over mijn beauty routine, wat natuurlijk erg logisch is natuurlijk.... de naam van de tag zei het natuurlijk al. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan gezellig mee!

Welke beautyroutine sla jij geregeld over?
Als beautyblogger en visagist is dit echt een hele slechte gewoonte omdat je toch wel het juiste voorbeeld  moet geven maar ik sla heel vaak het verwijderen van mijn make-up over. Het gebeurt soms wel dat ik met een eyeliner rond loop die er al twee dagen op zit terwijl je denkt dat van die heb je net opgedaan omdat hij er nog perfect uitziet.Gemakzuchtig is het niet maar het zit gewoon niet vast in mijn routine terwijl dat wel zou moeten want het is wel slecht voor je huid en je kunt er ontstoken ogen van krijgen. Soms zit ik in zo'n fase dat ik het wel iedere dag doe, ik snap er zelf ook weinig van.Maar ik zou dat wel willen verbeteren, dus dat is wel een puntje waar ik aan wil werken de komende tijd.

Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?
In kwasten schoonmaken zit totaal geen routine! Ik heb enorm veel kwasten dus als ik ze allemaal zou schoonmaken dan word het echt een dagtaak. Als sommige kwasten echt te vies zijn die ik dagelijks gebruik dan maak ik ze schoon. En één keer in de zoveelste tijd maak ik dan echt alle kwasten schoon.

Hoe lang loop je meestal rond met gechipte nagellak?
Sinds ik niet meer nagelbijt ben ik nog meer nagellak gaan dragen als voor die tijd, ik hou echt van mijn lange nagels en als ze gelakt zijn dan vind ik ze echt perfect. Krijg heel vaak complimentjes van vriendinnen over mijn nagels en ook de vraag of ik hun nagels wil doen. Ik moet toegeven ik ben echt een nagellak freak. Ik hou van mooie gelakte nagels en ik vind het heerlijk om met nagellak te spelen en mooie printjes te maken.Heel vaak laat ik het zitten als ik me echt er aan begin te ergeren of als het echt niet meer toonbaar is. 

Hoe lang kun je jezelf bedwingen om een nieuw product te kopen of te vernieuwen?
Gewoon niet! Als ik een winkel binnen loop en ik weet dat ze make-up verkopen dan ben ik er ook. Ik moet altijd even rond snuffelen daar en ik ben dol op uitverkoopjes. Sinds ik blog is dit echt erg geworden, bijna een verslaving kun je het noemen, niet dat ik het erg vind hoor hihi. 

Wat is je slechtste beauty gewoonte?
Dat is toch wel dat ik slaap met make-up maar ik denk dat velen dit doen en zichzelf hierin wel herkennen, want geef toe, we doen het allemaal!

Noem iets niet-beauty gerelateerd dat je altijd uitstelt.
Heel eerlijk? Artikels schrijven. Vat het niet verkeerd op, ik hou van bloggen maar als ik moest kiezen tussen het schrijven van artikels of foto's bewerken dan kies ik voor foto's bewerken. Ik vind het heerlijk om te spelen met achtergronden, posities van de producten. Ook lettertypes en kleuren uitzoeken kan ik uren mee bezig zijn. Vind het heerlijk om te doen. 

Als je ergens naartoe moet, blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer bezig?
Nee, ik hou ervan om op tijd te zijn, als ik een afspraak heb ga ik niet eerst uren voor een spiegel staan. Als dit wel gebeurd probeer ik alles zo snel mogelijk te doen zodat ik als nog op tijd kan zijn. 

Kun je je makkelijk aan een no-buy houden?
Ik zou het wel denk ik kunnen maar dan moet ik mezelf echt inhouden als ik de stad in ga en dat ik niet via webshops ga shoppen. Ik hou nu eenmaal van make-up shoppen. Als ik echt iets graag wil hebben en ik moet er voor sparen dan lukt het me vaak wel, dus ik kan het wel als het zou moeten.

Hoe georganiseerd zijn jouw make-up of nagellak collecties?
Nu ligt het alleen in een doos en in een plastic bak omdat we momenteel in een verhuisfase zitten maar ik heb een hele mooie kast besteld met 6 grote la's waar ik al mijn make-up en nagellak ga in doen. Hoe ik dat ga aanpakken weet ik nog niet dus daar ga ik nog even overna denken maar daar maak ik zeker nog een video over.

Wat was de langste periode waarin je geen blogpost hebt geschreven?
Op deze blog is dat nog niet voorgekomen maar op op blog van mijn zus wel die we toen die tijd samen deden. Ik kon gewoon niet mijn creativiteit in kwijt en wilde liever een eigen blog hebben. Als je met iemand anders blogt is het toch anders als dat je een eigen persoonlijke blog hebt.
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Ik vergeet ook vaak om mijn make-up af te halen hahaha en ik ben heel vaak last minute bezig! Leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik denk dat veel meiden dit wel herkennen. Haha oké, denk wel dat last minute ook wel iets typisch is voor vrouwen vergeleken met mannen.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig