donderdag 24 maart 2016

Action Spa Naturals


Gezichtsreinigingsborstels zijn tegenwoordig helemaal een must have om te hebben. Je hebt ze in verschillende maten, merken, kleuren en prijzen. Deze komt gewoon van de Action! Zo zie je maar weer dat je een hoop geld kunt besparen en ook als het gaat om reinigingstools. Benieuwd?  Lees dan snel veder.


Deze reinigingsborstel is van de Action. Op de verpakking staat Spa Naturals. Ik denk dat, dat het merk is maar helemaal zeker weten doe ik niet. I don't know!  In de verpakking vind je de reinigingsborstel met twee opzet borsteltjes. Je moet er zelf twee AA batterijtjes in doen, dit doe je in het handvat van de borstel zoals aan gegeven staat.


Zo ziet de reinigingsborstel eruit. Zeker niet slecht voor zo'n budgettool, het had net zo goed een duurdere variant kunnen zijn als je het mij vraagt. De reinigingsborstel is wit met grijs en is klein van stuk, makkelijk om mee te nemen op reis. 


De reinigingsborstel telt drie verschillende standen: High - Low - Off
Het verschil tussen High en Low is minimaal. Zelf zet ik hem altijd op High. De reinigingsborstel voelt zacht aan en draait kleine rondjes. Echt een heerlijk relax gevoel.
De borstel draait snelle rondjes maar ondanks dat kun je heel makkelijk bij het gebied komen bij je neus. De borstel reinigt super goed want aan het einde was mijn gezicht schoon en zacht in tegenstelling met de borstel want die was helemaal vies door alle make-up resten. Naar het gebruik spoel het gezichtsborsteltje af met lauw water, zodat hij voor de volgende keer schoon is en weer stralend wit eruit ziet. 


Conclusie:
Mijn gezicht reinigen vond ik nog nooit zo leuk als nu, wat een heerlijke tool om te gebruiken.
Het is echt een goed product ondanks de lage prijs en gewoon te koop bij de Action. Naar het gebruik van de bostel voelde mijn gezicht heel zacht aan, geen make-up restje meer te bekennen. Ook de borstel is heel fijn in het gebruik ondanks dat hij best snel rondjes draait. 
Ook het schoon maken van de reinigingsborstel gaat super makkelijk waardoor je hem er weer uit ziet als nieuw.  Ik kan 'm je zeker aanraden!

Action Spa Naturals kost €8,95 - Action
SHARE:

9 opmerkingen

 1. Wat heerlijk! Ik ga zeker een kijkje nemen bij de action!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is zeker de moeite waard om te shoppen.

   Verwijderen
 2. He, wat super dat action nu ook zoiets heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was al tijden naar opzoek en liep hier toevallig tegen aan toen ik de Action afsnuffelde.

   Verwijderen
 3. Klinkt als een fijn budget variant! Ik ga hier eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is zeker heel erg fijn, hij voelt heerlijk en de borsteltjes kun je helemaal schoon krijgen met lauw water dus je hebt extra lang plezier van deze budget topper. Wat leuk! Hopelijk kun je hem scoren.

   Verwijderen
 4. Wat een mega budget topper! Ik hoop dat ik hem nog kan krijgen bij de Action hier :) Dit is echt geen geld, en misschien dat ik dan zo wel van mijn droge schilfer voorhoofd af ga komen :) Hele fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf heel erg last van onzuiverheden de laatste tijd en een vettig voorhoofd en op één of andere manier vervelt mijn neus altijd en sinds ik deze beauty gebruik is dat bijna allemaal voorbij. Dus zeker het proberen waard misschien helpt het ook bij jou.

   Verwijderen
 5. Heey,

  Ik zie veel recensies over deze borstel, maar welk reinigingsproduct moet ik erop doen, welke is het best om op je gezicht te smeren ?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig