zaterdag 12 maart 2016

DA eyeshadow Baked 105


De Da verkoopt diverse make-up merken maar de DA heeft ook zijn eigen make-up merk. Echt een prachtige lijn voor een heel budget prijsje maar is de kwaliteit net zo goed als van de andere merken die zij verkopen? Laatst scoorde ik deze mooie mono blauwe oogschaduw. Al een aantal keren is mijn oog op deze oogschaduw gevallen.Ieder keer dat ik de DA binnen liep kwam ik weer  terug bij deze oogschaduw. Benieuwd geworden? Lees dan snel veder!


Da eigenmerk make-up lijn heeft een aantal verschillende mono oogschaduws. Stuk voor stuk prachtige baked oogschaduws, deze blauwe oogschaduw trok het meeste mijn aandacht omdat hij zowel blauwe als groen lijkt. Echt een prachtige kleur!


De verpakking is heel basis gehouden, zwart met een doorzichtig dekseltje waarop het logo, en de naam van het product staat. op de achterkant van de mono oogschaduw vind je de nummer van de oogschaduw. Deze oogschaduw is stralend en glanzend zoals dat ook op het dekseltje staat. Ook bevat deze mono oogschaduw een kleine applicator bij, die vast geklikt zit aan de deksel. Super handig om mee te nemen in je tas.  

Swatches:Conclusie:
Ik vind de kleur echt prachtig en wat een mooie glans! Jammer genoeg valt de pigmentatie wel behoorlijk tegen voor die prijs. Gelukkig win je wel wat meer pigmentatie als je de kwast iets vochtig maakt. De oogschaduw zorgt niet voor fall-out maar gaat wel in de lijntjes zitten. De verpakking van de oogschaduw is heel simpel gehouden waardoor de kleur van de oogschaduw meteen mijn aandacht trok. Super handig dat je de applicator vast kunt klikken zodat hij er nooit uit kan vallen zodra je hem open doet. Ook het doosje van de oogschaduw sluit goed en is heel compact. Jammer genoeg dat de baked oogschaduws best aan de prijzige kant zijn als je kijkt naar de kwaliteit, persoonlijk had ik er meer pigmentatie van verwacht en zeker als je kijkt naar de prijs en de andere merken die zij verkopen. Ik vind het echt ontzettend jammer want de oogschaduws zien er just zo mooi uit maar zijn gewoon te droog. Als je hem wil dragen zul je het laagje voor laagje moeten aanbrengen met een vochtige kwast voor het gewenste resultaat. Dus wie mooi wil gaan zal geduld moeten hebben.

DA eyeshadow Baked 105 - €3,99 en is uitsluitend alleen verkrijgbaar bij de DA.
SHARE:

6 opmerkingen

 1. Jammer van de pigmentatie, ik vind de kleur je wel echt geweldig staan hoor! Ik moet zoiets niet proberen, maar dit is zeker wel een kleurtje die jij kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik zelf ook echt ontzettend jammer. Dankjewel, ik vind het echt een prachtige kleur om te dragen.

   Verwijderen
 2. Jammer dat het pigment niet wat sterker is, wel echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het zeker. Gelukkig word de pigmentatie wel beter als je het aanbrengt met een vochtige kwast dus gelukkig kan ik hem nog wel gewoon dragen.

   Verwijderen
 3. De kleur is mooi maar begrijp wat je bedoelt van het pigment. Ik heb zelf ook uit deze lijn een oogschaduw maar vond het pigment ook een tegenvaller.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt ontzettend jammer want je zou juist denken dat het goede kwaliteit zou zijn. Welke oogschaduw heb jij precies?

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig