vrijdag 25 maart 2016

FOTD: Everyday Essence make-up look

Via de CosmoGirl op Instagram had ik een Essence goodiebag gewonnen met de nieuwste producten erin. Zelf ben ik een groot fan van Essence, want ze hebben prachtige producten met goede kwaliteit voor een hele betaalbare prijs. Deze look is niet alleen heel draagbaar voor naar school maar ook voor een feestje is hij perfect. Benieuwd welke producten ik gebruikt heb van Essence? 


Ik heb er voor gekozen om geen primer te gebruiken om het al laat op de dag is en ik heb van Essence geen primer en in deze look wilde ik alleen Essence producten gebruiken. Met een foundation kwast bracht ik de Essence Pure Nude Makeup 10 pure beige foundation aan.
Daarna heb ik het geheel uit geblend met mijn Primark blender voor een natuurlijk effect.
Zoals altijd poeder ik het geheel af met de Essence All About Matt Fixing compact powder.
Inmiddels is dit al mijn tweede powder, echt één van mijn favoriete everyday producten.

Ik gebruikte de Essence Soft Touch Mousse concealer 10 soft beige en bracht deze aan onder mijn ogen en onzuiverheden en ook dit blend ik uit met mijn Primark blender. Ik draag de nieuwe blush van Essence genaamd Silky touch 100 Indian Summer, een prachtige taupe kleurige blush. Natuurlijk kan er geen highlighter ontbreken aan de look en bracht de highlighter So Glow aan genaamd 20 Bright up your life aan op de jukbeenderen, wenkbrauwbot. Jammer genoeg heb ik geen product van Essence voor mijn wenkbrauwen in te vullen / tekenen dus ik maakte een uitzondering en pakte mijn geliefde wenkbrauwkit erbij van Catrice. Ik moet toegeven mijn wenkbrauwen hebben wel eens mooier gezetten de laatste tijd.Voor mijn ogen bracht ik als basis de Essence oogschaduw base aan.Daarna pakte ik het Essence All That Greys eyeshadow palette en bracht donker grijze kleur aan in mijn arcadeboog in combinatie met de licht grijze kleur omdat deze kleur hele mooie shimmers bevat. Op het bewegend ooglid bracht ik de tweede licht roze kleur aan uit het pallet. In mijn binnenste ooghoeken bracht ik nog een beetje highlighter. Ik heb daarna een dun lijntje gezet met de Essence super fine eyeliner waterproef met een subtiele wing. Op de onderste wimperrand bracht ik de zwarte oogschaduw kleur aan uit het Limited Editon pallet. Daarna bracht ik een dun laagje mascara aan met de Essence For-bidden volume mascara aan. Sommige wimpertjes waren niet helemaal goed mee gepakt dus bracht ik nog een laagje van de Essence for-bidden volume false lash mascara topcoat.

Op mijn lippen bracht ik de Essence lipliner 12 Wish me a rose aan als basis voor de lipstick.
Daarna bracht ik de lipstick Essence longlasting lipstick nr 24 velvet matt aan, deze twee kleuren passen heel mooi bij elkaar omdat de kleuren redelijk dichtbij elkaar liggen. Echt een prachtig effect.

Benieuwd naar één van deze producten? Hou dan mijn blog in de gaten voor de reviews.
Een aantal producten zijn al gereviewd, deze kun je natuurlijk terug vinden onder het merk Essence of categorie beauty.
SHARE:

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig