vrijdag 25 maart 2016

Max & More Ombre nail polish


De Action heeft de laatste tijd veel nieuwe nail polish aan het assortiment toegevoegd.Zo kwam ik ook deze twee ombre lakjes tegen in de kleur rood en roze/ paars. Deze lakjes moeten een ombre effect geven op je nagels. Benieuwd of de lakjes hun beloftes waar maken en het effect dadelijk gaan geven? Lees dan rustig veder.
De Action lakjes zijn in het algemeen erg goed, daarom besloot ik om deze lakjes mee te nemen en te testen voor jullie. De Max & More lakjes moeten je nagels het ombre effect geven als je van koud naar warm en van warm naar koud.  De lakjes zitten een glazen flesje waarop staat Max & More Ombre nail polish, heel simpel is de verpakking gehouden.  Jammer genoeg hebben de lakjes geen namen en zijn in maar twee kleuren verkrijgbaar. Het kwastje is precies goed, niet te klein en niet te groot waarmee je makkelijk de lak op je nagels mee kunt aanbrengen.
Het rode lakje is erg dun, door het schudden word het nog wel wat beter maar ondanks dat moest ik nog twee tot drie laagjes aanbrengen voor een dekkend effect. Het roze lakje was veel dikker waardoor ik met één laagje al een dekkend effect had bereikt. Jammer genoeg blijven de lakjes niet lang mooi zitten, 2 tot 3 dagen is echt minimaal. De lak zelf droogt binnen de vijf minuten wat ik zelf erg prettig vind werken. Het effect wat deze lakjes horen te geven is er eigenlijk niet, wat erg jammer is. De kleuren zelf vind ik erg mooi, zeker om te dragen in het voorjaar en in de zomer. Ik vind het roze lakje het mooiste van de twee.

Conclusie:
Ik weet niet echt wat ik van de lakjes moet vinden, de kleuren vind ik overigens heel mooi en zelf draag ik vaak van zulke vrolijke kleurtjes maar het effect wat deze lakjes moeten geven is gewoon minimaal tot niets. Jammer want hoe gaaf zou dat zijn geweest als ze wel dat effect hadden gegeven.
Aan de ene kant viel het wel te verwachten voor die prijs maar ik ga deze lakjes maar gewoon dragen want voor de rest zijn ze prima.

Max & More Ombre nail polish kosten €0,70 - Action
SHARE:

6 opmerkingen

 1. Jammer dat het niet werkt voor jou :(, want het leek mij zo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het zelf ook heel erg jammer want de lakjes zien er zo leuk uit van kleur. Maar het blijft natuurlijk wel Action en voor die prijs is het helemaal nog niet zo heel slecht.

   Verwijderen
 2. Voor de prijs had ik ook niet veel verwacht, zijn best leuke kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik eigenlijk ook niet, daar ben ik helemaal met je eens. Vooral de roze vind ik erg mooi van kleur en de lak zelf is ook dikker waardoor je minder aan hoeft te brengen. Dus je bent heel snel klaar met je nagels.

   Verwijderen
 3. Nog nooit van gehoord.
  Het roze kleurtje vind ik heel leuk! Jammer dat het niet werkt :/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes, jammer dat het geen ombre effect geeft.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig