zondag 20 maart 2016

MEEST GELEZEN IN DE AFGELOPEN TIJD

Ik vind het altijd super grappig om te zien hoe de statistieken per week veranderen en welke artikels jullie het leukste vinden om te lezen. Zelf probeer ik daar rekening mee te houden en te zorgen dat er genoeg afwisseling is in de artikels die ik plaats. Er zijn natuurlijk hoogte punten maar ook wat diepte punten geweest omdat ik niet iedere dag een artikel online kon zetten terwijl jullie dat wel gewend zijn van mij. Ondanks dat er af en toe geen artikel online kwam worden mijn artikels goed ontvangen en gelezen door jullie. Dat geeft toch wel voor een soort boost om nog meer te schrijven en te plaatsen voor  jullie. Om een heel lang verhaal kort te houden, hierbij mijn meeste gelezen artikels van de laatste tijd. 


35 blogpost ideeën voor als je even zonder inspiratie zit.
Als blogger ben je altijd opzoek naar vernieuwende ideeën voor artikels.
Maar soms kun je helemaal vast zitten waardoor je het even niet meer weet, maar toch wil je niet dat je blog daaronder gaat leiden. Bij veel bloggers zag ik dit de laatst tijd gebeuren. Zelf barst ik van inspiratie en leek mij leuk om in dit artikel 35 ideeën te geven voor de vast zittende blogger.
Benieuwd naar deze 35 ideeën? Lees dan snel veder!


Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder
Essence en Catrice brachten de nieuwe allebei een nieuwe lente collectie uit met prachtige nieuwe items. Een van deze items was de Catrice High Glow Miniral Highlighting powder. Een prachtige mineraal highlighter die voor iedereen draagbaar is. Op dit moment is het echt een must-have om te hebben in je collectie. Benieuwd geworden? Lees dan snel veder!


Essence All That Greys eyeshadow palette
Begin dit jaar bracht Essence een nieuwe Litited Editon uit genaamd 'All That Greys'.
Zelf was ik erg benieuwd naar het oogschaduw pallet die deze collectie had.
Het is een oogschaduw pallet met 7 natale kleuren waarmee je zowel een een draagbare look kunt maken als een wat stoerdere look zoals smokey eyes. Zelf maakte ik ook een look met dit pallet waar bij ik stap voor stap vertel hoe ik de look gemaakt heb. Benieuwd naar de review? 


Twee liefdes komen samen, zeg hallo tegen onze Buddy!
Begin deze maand liet ik via een artikel weten dat wij een nieuw huisgenootje hadden gekregen genaamd Buddy. In dit artikel vertel ik het verhaal achter deze kleine vriend, Buddy heeft namelijk een heel zwaar geleden achter de rug, wat gewoon niet te bevatten is. Ook vertel ik over onze eerste ontmoeting. Benieuwd naar zijn verhaal en onze ontmoeting? Lees dan snel veder!


I ♥ MAKEUP I♥ OBSESSION eyeshadow palette
I Heart Makeup is een onderdeel van het Engelse budget merk Makeup Revolution.
Dit merk staat bekend om hun opvallende verpakkingen en producten bijvoorbeeld de hart vormige blushes. Makeup Revolution is nog niet zo'n hele lange tijd in Nederland te koop maar sinds eind vorig jaar december kun je dit merk kopen bij de verschillende Etos filialen. Benieuwd naar de wat ik van het pallet vind en de swatches? Lees dan snel veder!

Bedankt voor jullie steun en leuke reacties. Wat is jou favoriete artikel van de laatste tijd? Laat het weten!
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig