zondag 13 maart 2016

NYC Big bold Curly mascara


Volle en lange wimpers voor een klein prijsje? Dat klinkt toch erg aantrekkelijk. Deze mascara van NYC beloofd het allemaal maar maakt hij deze verwachtingen ook waar? Ik heb het getest voor jullie. Benieuwd? Lees dan snel veder!


De meeste mascara's hebben vaak een saaie kleur huls maar NYC dacht daar totaal anders over en stopte deze mascara in een blauw / groen jasje. Prachtig in die combinatie met de paarse letters waarmee de naam en het merk beschreven staan. Al eerder bracht NYC de Big bold mascara uit maar met deze mascara gooien ze nog een schepje boven op namelijk deze mascara moet 12 keer meer volume geven en 99% meer lift. Een lichte schok ging door mij heen want hoe moet je nu netjes je mascara aan brengen met dit dikke en grote borstel? In mijn ogen leek dit onmogelijk want dit is toch wel het grootste mascara borsteltje die ik toch ooit gezien heb, oversized is wel het juiste woord om te gebruiken om dit borsteltje te beschrijven. Elke wimper pakt deze mascara mee, zelf de hele kleine en de onopvallende wimpertjes.
In één beweging zijn je wimpers klaar om te shine,er valt zelfs geen klontje te bekennen. NYC zegt dat deze mascara 16 uur moet blijven zitten, geen zwarte vlekken en geeft niet af. 

             Links: met de NYC Big bold Curly mascara      Rechts: zonder mascara


Conclusie:
De huls van de mascara ziet er prima uit, de kleuren combinatie vind ik zelf prachtig en goed over na gedacht. Ondanks dat deze mascara een grote borstel heeft brengt hij mascara goed en makkelijk aan. Je hoeft maar één keer het borsteltje in de mascara huls te dippen en je hebt dan meer dan genoeg product voor beide wimpers maar pas wel goed op voor klontjes. Vaak zie je de klontjes zitten aan het borsteltje. Het is een prima mascara alleen had ik wel dat mijn wimpers snel aan elkaar plakken daardoor ik las kreeg van spinnenpoten. De mascara bleef prima op zijn plaats zitten en heeft niet gezorgd voor zwarte vlekken. Volume geeft zeker mascara zeker en prachtige krul zoals NYC dat aangaf. Deze mascara maakt zijn beloftes waar. Deze mascara ligt al sinds eind april 2013 in de winkels,dat is toch wel een teken dat hij bij velen geliefd is. 

NYC Big bold Curly mascara kost €4,49 - Trekplester / Kruidvat
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig