zondag 6 maart 2016

Contact / Samenwerking

Contact voor bezoekers:
Heb jij als bezoeker een vraag , idee of heb je een andere reden waarom je met mij in contact wilt komen? Aarzel niet en stuur mij een email op allaboutbertina@gmail.com


Samenwerken?
Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te testen en sta daarom open voor een samenwerking.

Wat zijn de mogelijkheden?
·         Een product review
·         Promoten via sociaal media
·         Testen in een video

Wat zijn de mogelijkheden?
Het is mogelijk om een advertorial aan te vragen op allaboutbertina.nl. U kunt mij mailen om de mogelijkheden veder te bespreken. Naast mijn blog kan ik ook een advertorial op mijn Instagram, Facebook of YouTube plaatsen. Advertentieruimte: Ook is het mogelijk om advertentieruimte te kopen op allaboutbertina. Dit kan bijvoorbeeld in mijn sider.

Voor meer informatie en gegevens kunt u altijd mailen. Mailen kan naar: allaboutbertina@gmail.com
Ik probeer uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

allaboutbertina  heeft onder anderen al eerder samengewerkt met:
 • ♥ Biomedorganics
 • ♥ Zumprema (2x)
 • ♥ Hoesjemaken.nl
 • ♥ Foodwelove
 • ♥ Shizzie
 • ♥ Kellybijou
 • ♥ Fotofabriek
 • ♥ Pink Gellac
 • ♥ Young Beauty
 • ♥ Woedonline
 • ♥  Your Look For Less
 • ♥ Chokerketting
 • ♥ Hemdvoorhem
 • ♥ Tastea (3x)
 • ♥ Esprit
 • ♥ GSMpunt.nl
 • ♥ Names4ever.nl
 • ♥ Hunkemöller
 • ♥ Casimoda.nl
 • ♥ TuinposterOpMaat.nl
 • ♥ Hoesjes-outlet.nl
 • ♥ Deals.be / Acties.nl
 • ♥ Brandswaxandkiddies
 • ♥ Happiness Boutique
 • ♥ Powerbankcenter.nl
Bloginsider geweest voor:
2016 * Vera Camilla in samenwerking met Rimmel Londen Nederland.

Bereik/doelgroep sociaal media:
Doelgroep: 12 t/m 45 jaar (meiden / vrouwen)

YouTube: 70 +/- abonnees
Instagram: 1660 +/- volgers
Bloglovin: 600 +/- volgers
Facebook: 780 +/- likes
Twitter: 577 + /- volgers
Pinterest: 149 +/- volgers

Copyright
Ik werk met veel liefde en passie aan allaboutbertina.nl en besteed dagelijks veel tijd aan. Alle artikelen en foto’s op mijn blog zijn door mij geschreven, bedacht en gemaakt. Tenzij het van iemand anders afkomstig is wordt dit uiteraard vermeld. Het is niet toegestaan om een deel van een artikel of het hele artikel over te nemen zonder toestemming van mij. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of er kan geen aanspraak op worden gemaakt. Twijfel je over het gebruik van een foto of tekst? Neem dan gerust contact op via allaboutbertina@gmail.com

Disclaimer
De inhoud van allaboutbertina.nl is gebaseerd op mijn persoonlijke mening en ervaring. Het kan voorkomen dat mijn ervaringen en bevindingen anders zijn als die van jou en dat respecteer ik. Ik doe mijn best om een product(en) zo goed mogelijk te testen en de (pers) informatie op de juiste manier te verstrekken aan mijn lezers. Het kan voorkomen dat er een foutje op mijn blog staat. We zijn tenslotte allemaal mens en we maken allemaal wel eens een foutje toch?

allaboutbertina.nl is te volgen via:   

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig