maandag 21 maart 2016

TAG | My Life In 20 Questions


Hi! Op verschillende blogs kwam ik de tag My life in 20 Questions tegen. Zoals de titel al gezegd bestaat deze tag uit 20 vragen die over jou leven gaan. Het leek mij leuk om deze te beantwoorden omdat ik deze tag super leuk vond om bij anderen te lezen. Let's go!FAVORIETE KLEUR?
Waarschijnlijk hoef ik deze vraag niet te beantwoorden omdat het vast wel duidelijk is voor jullie.
Roze is echt mijn lievelings kleur. Eigenlijk is roze altijd al één van mijn favoriete kleurtjes geweest.

FAVORIET GETAL?
14,4 & 21

DROOMBAAN?
Ik heb verschillende dingen die mij erg leuk lijken. Ik wil al sinds 6-jarig meisje juf worden bij de kleuters. Maar ook visagie vind ik super leuk o en vergeet natuurlijk bloggen en YouTube niet.
Het zou super zijn als een aantal van deze wensen in vervulling zouden gaan.

WAAR ZIE JIJ JEZELF WONEN IN JE EENTJE/OP JEZELF?
Dat vind ik heel erg lastig, aan de ene kant heb ik het hier heel erg naar mijn zin maar ook Zwolle spreekt mij altijd al aan omdat ik daar geboren ben en het is een hele mooie stad, ik voel mij daar altijd thuis als we daar gaan shoppen, lastig te beschrijven maar het voelt als een soort van thuis komen. Maar ook de grote steden als Den Haag of Amsterdam lijken mij ook heel leuk om te wonen maar dat is echt totaal anders als hier.

FAVORIETE MANIER OM TE REIZEN?
Ik reis heel af en toe met de trein, maar eigenlijk ondanks de gratis ov door de week.
Maar ik reis ook wel met de auto, bus en vergeet de fiets natuurlijk niet.Voor verre reizen heb ik alleen nog maar bus ritten mee gemaakt maar vliegen lijkt mij ook super gaaf!

WAT DOE JE GRAAG IN JE VRIJE TIJD?
bloggen, fotograferen van producten, video's maken, gitaar spelen en spelen met mijn kleine viervoeters.


FAVORIETE KLEDINGWINKEL
Primark, Cool cat, H&M, C&A, Paris2day, Kloppenburg. Shoppen is echt het leukste wat er is, ik hou ervan kom te winkelen in nieuwe steden en nieuwe winkels te ontdekken. Bij de genoemde winkels kom ik het vaakst en zijn wel echt de standaard winkels die ik afspeur naar de leukste fashion items. 

VAN WIE/WELKE BAND ZOU JE GRAAG EEN CONCERT BIJWONEN?
Little Mix, Demi Lovato, Ariana Grande, Jojo & Kelly Clarkson. Ik ben van hun groot fan. Kan hun nummer non stop draaien en mee zingen.

FAVORIETE THEE?
Groene thee en citroen thee zijn mijn grote favorieten.


VERZAMEL JE IETS?
Verzamelen niet echt maar telt schoenen, kleding en make-up mee? Daar kun je toch nooit genoeg van hebben als vrouw zijde..?

IK KAN NIET SLAPEN ZONDER…
Ik val altijd heel snel in slaap, het maakt mij niet uit waar als het nu in de auto is of gewoon op de bank. Ik ben eigenlijk altijd al een makkelijke slaper geweest.


ALS JE 1 MILJOEN EURO HELEMAAL VOOR JEZELF KREEG, WAT ZOU JE ER DAN MEE DOEN?
Ik zou een deel achteruit zetten voor later voor een huis en eventuele reizen.Ook zou ik dan een stichting willen beginnen voor zwerf dieren en ik zou mijn droom auto kopen namelijk een Mini Cooper in het zwart, vierzits waarvan het dak open kan. En ik zal heerlijk gaan shoppen en uit eten gaan. Een eigen kleding of make-up lijn lijkt mij ook wel gaaf, tja dan heb je toch geld zat en dromen kan en mag natuurlijk altijd.


FAVORIETE MAKE-UP MERK?
MAC! Ze hebben prachtige producten en ze zien er altijd super mooi uit en goede kwaliteit kortom gewoon super fijn! I love it!

FAVORIETE LEKKERNIJ?
Gefrieteurde kaasballetjes met maionese. Zo lekker! Daar mag je mij altijd voor wakker maken.

FAVORIETE SEIZOEN?
De lente en de zomer. Ik ben iemand die graag buiten is en geniet van de prachtige natuur, en vergeet natuurlijk het zonnetje niet. Ik kijk er nu al naar uit. Ik heb zelf helemaal niets met sneeuw of ijs.SLAAP JE MET JE DEUR OPEN OF DICHT?
Dicht.

WAAROM BEN JE BEGONNEN MET BLOGGEN?
Op school kregen we de opdracht om een eigen site te maken als project. Ik vond dat zo leuk om te doen samen met twee andere vriendinnen dat ik naar deze opdracht er mee veder gegaan. Mijn vriendinnen waarmee ik mijn eerste website mee gebouwd had, vonden het prima en wilde eigenlijk niet meer veder ermee, ik vond het zo leuk om artikels te schrijven dat ik besloot om in mijn ééntje veder te gaan met deze website, uit eindelijk kwamen daar nog drie andere websites bij maar inmiddels worden deze vier sites niet meer geupdate. Op een bepaald moment werd aan ons gevraagd door een politieke bedrijf om een website voor hun te bouwen en te onderhouden. Dit liep uiteindelijk uit tot een uit de hand gelopen hobby want inmiddels heb ik samen met mijn zus ons eigen ICT bedrijf(je) op het gebied van websites.  En via een omweg door een meisje die haar eigen beautyblog had wat nu één van mijn beste vriedinnen is ben ik in de bloggers wereld gerold en heb ik mijn liefde voor beauty, fashion en lifestyle erin gestopt en ontstond makeyoubeautiful21 maar er kwam een tijd dat ik graag mijn eigen blog wilde hebben en toen kwam allaboutbertina van de grond waar ik iedere dag nog steeds heel veel plezier van heb. Beste beslissing ooit als je het mij vraagt!

HEB JE EEN ABONNEMENT OP (EEN) TIJDSCHRIFT(EN)?
Nee, ik heb nu een aantal keren een abonnement gewonnen waarop ik gratis 6 nummers van Vougue kreeg. En daarna wonnen wij weer opnieuw een abonnement en kregen we opeens nog een keer 6 nummers van Vougue, kortom Vougue is bij ons thuis een geliefd tijfdschrift om te lezen en we zitten wel erover na te denken om een abonnement af te sluiten.

WAT DEED JE AFGELOPEN NACHT OM 00.00 UUR?
Uhh..slapen? :) hihi


FAVORIETE PARFUM?
Juicy Couture Peace, Love and Juicy Couture is één van mijn duurste parfums uit mijn stash.
Een heerlijke geur in een prachtig flesje. Deze parfum zat in zo'n Juicy Counture pakket.
Dit pakket heb ik als bedankje kregen, toen het mijn laatste dag was bij de bloemmist. Iedere dag ben ik nog ontzettend blij met dit pakket en geniet er vol op van. 
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Super leuke TAG, ik vind zulke tags altijd leuk om te lezen !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zelf had ik hem ook bij andere gezien en gelezen. Ik vind vooral leuk dat je deze tag heel persoonlijk is, waardoor je ook hele leuke persoonlijke foto's kunt delen met je lezers.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig