maandag 25 april 2016

Catrice High Lighting eyeshadow - 020 Rosefeller Center


Mijn hartje begon sneller te kloppen toen ik de nieuwe producten van Catrice zag liggen in het schap. Maar mijn oog viel meteen op een prachtige roze kleurige highlighter. Benieuwd naar de swatches, foto's en mijn mening? Lees dan snel veder!

De Catrice Lighting eyeshadows zijn in drie verschillende tinten verkrijgbaar. Een met een witte tint, een goud/ bruine tint en deze roze tint.Zelf nam ik 020 Rosefeller Center mee, een prachtige roze kleurtige highlighter, misschien dat ik later nog een keer de andere twee ga scoren.De highlighters zitten verpakt in een regular Catrice mono oogschaduw verpakking. Een prima verpakking overigens maar van mij had het wel wat meer gemogen.
De pigmentatie is echt geweldig! Wauw wat een prachtige glans. Ik heb hem zowel gebruikt als highlighter voor op mijn jukbenen als oogschaduw. Makkelijk aan te brengen, makkelijk uit te blenden, geen fall-out en blijft de hele dag op zijn plek. Ideaal als je het mij vraagt en ook nog eens super low-budget.

Conclusie:
Catrice is er weer in geslaagd om een prachtige highlighter op de markt te brengen. Zelf vind ik het een nadeel dat hij in zo'n kleine verpakking zit. Ook de verpakking had misschien wat anders gemogen want nu zit hij in een regulair oogschaduw doosje.Deze highlighter bevat tientallen kleine shimmers wat je al meteen terug zag op de foto's.Ook heb je keuze uit twee kleuren highlighters.
De pigmentatie vind ik echt geweldig, wat een glow! Maar ja je moet er natuurlijk wel van houden.
Deze highlighter is zowel subtiel dan opvallend. In gewoon gewoon daglicht zie je de highlighter heel sunbtiel terug met een zacht roze glans maar zodra je in aanraking komt met de zon shine je alle kanten. Deze highlighter is ook nog eens multifunctioneel, super handig als je op reis gaat want je hebt zowel een highlighter als oogschaduw mee. Deze highlihgter heeft zeker mijn hart voor de tweede keer gestolen. 

Catrice High Lighting eyeshadow kost € 2,89 per stuk – Kruidvat & Trekpleister
SHARE:

8 opmerkingen

 1. Vond hem al mooi eruit zien maar in gebruik is ie dus ook fijn en mooi! Goed koopje hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleur is echt prachtig zeker met al die kleine shimmers.
   Ik vind hem heel fijn.

   Verwijderen
 2. Wat een geweldige pigmentatie inderdaad!Het klinkt als een heel fijn product ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar stond ik zelf in het begin ook van te kijken.

   Verwijderen
 3. Wauw, die ziet er echt heel erg goed uit! Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeej! Weer een winner van Catrice! Mooie foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig