vrijdag 8 april 2016

Essence Velvet Matt Lipsticks 23 & 24


Sinds kort is de nieuwe lente / zomer collectie van Essence en Catrice te koop in de winkel.
Essence. Ik ben erg enthousiast over de beide collecties. De producten zien er veel belovend uit en ben daarom erg benieuwd naar de kwaliteit en pigmentatie van de producten. Jullie kunnen de komende tijd veel reviews verwachten uit beide collecties. Vandaag begin ik met het reviewen van deze twee lipsticks van Essence. Lees je mee?


                                                        Velvet matt 23


Nude lipsticks schrikt veel mensen af, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een nude lipstick is met veel soorten looks en kleuren te combineren en kan heel natuurlijk ogen. Niet te opvallend maar toch niet ongemerkt. Een nude lipstick hoeft je look absoluut niet saai te maken.


De lipstick brengt heel makkelijk aan, voelt heel erg romig op de lippen maar voor je het weet is hij helemaal matt. Veel matte lipsticks laten je lippen uitdrogen maar bij deze lipstick hoef jij je daar geen zorgen over te maken. De lipstick blijft prima op zijn plaats zitten ook terwijl je eet en drinkt.

                                                      Velvet matt 24Wauw! Dit is pas echt een kleur die je look laat rocken. Op dit moment is dit toch wel mijn grote favoriet. Een prachtige paarse lipstick, nooit gedacht dat ik zulke kleuren zou gaan dragen want normaal ben ik altijd van de roze lipsticks.


Ik ben dol op deze kleur! Deze lipstick oogt zowel paars als rood. Ook deze lipstick voelt romig aan tijdens het aanbrengen, maar naar paar minuten word hij matt. Bij deze lipstick is ook geen sprake van uitdrogende lippen en ondanks de kleur blijft deze lipstick prima op zijn plaats zitten gedurende de dag. Een maaltijd kan hij meer dan aan. Bij het aanbrengen kan het zijn dat er vlekken ontstaan dit komt warmte van je lippen waardoor hij meer smelt en zorgt voor een egaal effect. Zelf gebruik ik een wattenstaafje en een beetje water om de vlekjes voorzichtig weg te werken.


Alle beide lipsticks hebben een plaatsje in mijn hart veroverd. Wat een prachtige kleuren en de pigmentatie is echt geweldig. Velvet 24 is toch wel mijn grote favoriet, door deze lipstick ben ik in gaan zien dat paars mij helemaal niet zo slecht staat en ondanks de opvallende kleur is hij niet  te extreem om te dragen. De lipsticks blijven zeker 10 uur op zijn plaats zitten, een maaltijd nuttigen is geen probleem voor deze lipsticks. 

Velvet 23 word zodra je hem opbrengt matt maar bij Velmatt 24 duurt dit heel even. Dit komt waarschijnlijk door de kleur. Allebei de lipsticks geven een mooie subtiele glans. Ook zijn deze lipsticks goed te combineren met de lipliners van Essence. De Velvet Matt lipsticks horen bij de Longlasting lipstick lijn. Ik ben onder de indruk en ga zeker lipsticks er vaak bij pakken.

Essence Longlasting Velvet Matt lipsticks kosten per stuk €2,39 - Kruidvat of Trekpleister
SHARE:

7 opmerkingen

 1. Numertje 24 vind ik om super mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer 24 vind ik heel erg mooi bij je staan! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die donkere kleur staat je super. Ik krijg er een beetje een sneeuwwitjes vibe van

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw... ik hou van paarse make-up!
  Nu ik je artikel gelezen heb moet ik die lipstick snel gaan kopen.....

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig