vrijdag 29 april 2016

Jeej! Ik ben bloginsider van Vera Camilla.


Ik kon mijn ogen niet geloven, maar het stond er toch echt in de mail die ik binnen gekregen. Met trots mag ik zeggen dat ik bloginsider ben van Vera Camilla. Samen met Vera en nog een aantal andere meiden een nieuw product testen. Meer weten hierover? Lees dan snel veder.


Stiekem droomt ieder beautymeisje van een samenwerking met Vera Camilla. Veracamilla.nl is één van de populairste beautyblogs in Nederland. Vera is voor mij een grote inspiratiebron, niet alleen schrijft prachtige reviews maar ze maakt ook nog eens prachtige foto's. Hoe gaaf is zo'n kans als deze! Ik kan het eigenlijk nog steeds niet helemaal geloven, misschien komt dat ook omdat dit de aller eerste keer is dat ik bloginsider ben terwijl ik nog geen jaar blog op allaboutbertina.nl en dat ook nog eens in samenwerking met Vera. Een mega leuke ervaring.

Rimmel Londen komt binnenkort met een nieuwe mascara. Samen met Vera en andere bloginsiders ga ik deze nieuwe mascara uitgebreid testen. Dus ben jij benieuwd naar deze nieuwe mascara? Hou dan mijn blog en sociaal media in de gaten. Ik zal jullie voortdurend op de hoogte houden met natuurlijk extra veel foto's van dit nieuwe product.

Allaboutbertina.nl kun je volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/www.allaboutbertina.nl
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
SHARE:

12 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Ja hè! Ik kan het nog steeds niet geloven. Ben echt super blij.

   Verwijderen
 2. Heel gaaf dat je dat mag gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had het echt nooit verwacht omdat er heel veel mee deden. Ben er onwijs blij en trots op.

   Verwijderen
 3. Wat leuk zeg, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Dat wordt vast een geweldige ervaring! P.s. je hebt de website van Vera Camilla verkeerd gespeld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het echt een hele gave ervaring. O ja nu je het zegt. Oeps, ik had er nog zo opgelet. Thanks voor het zeggen.

   Verwijderen
 5. Wat gaaf dat jij bent uitgekozen :) Vele plezier en ik kijk uit naar de artikelen die jij mag testen. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het zelf eigenlijk ook nog niet helemaal geloven. Dankjewel! Wat fijn om te horen, ik hou jullie lezers zeker op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe producten.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig