woensdag 27 april 2016

Labello Lip Butter


Labello  is een merk wat voornamelijk verzorgingsproducten heeft voor je lippen. Heerlijk wanneer je lippen om wat extra verzorging vragen bijvoorbeeld bij verkoudheid.Ook de Action heeft een aantal van zulke producten waaronder ook deze lip butters in drie verschillende kleuren en geuren. En dat allemaal ook nog eens voor een fijn prijsje. Benieuwd naar deze lip butters? Lees dan snel veder!

Verkouden zijn is nooit geen pretje maar je krijgt er altijd een hoop ongemakkelijk bij: kapotte neus /lippen wat ook nog eens heel erg zeer kan doen. Zelf vind ik het fijn om dan even wat extra verzorging te geven waardoor je de pijn kunt verminderen. Hiervoor gebruik ik altijd een lip butter / lippen balsem. Bij de Action nam ik twee lip butters meer genaamd: Blue berry blush en Rasperry Rosé.

De Labello Lip Butter zit in een klein blikje met daarom een kartonnen verpakking die versiert is met het thema van de lip butter. Ik vind ze er schattig uit zien. De lip butters zijn qua verpakking en ingrediënten hetzelfde. De lipbutters bevatten de volgende ingrediënten: Sheaboter, amandelolie, Hydra IQ en Aroma. Sheaboter en amandelolie zorgen voor een snelle verstel van je kapotte lippen, zodat je snel vaarwel kunt zeggen tegen al die velletjes en weer mooie, zachte en gezonde lippen weer hebt.  Ze zijn niet alleen verzorgd maar gehydrateerd ook. De lipbutters hebben een inhoud van 16,7 g / 19 ml.


Blueberry Blush:
Een lief zacht roze kleur met frambozen geur. Een heerlijke zoete snoepjes geur.

Raspberry Rosé:
Een zacht paarse kleur met zwarte bessen geur. Een heerlijke frisse maar ook zoete geur.

Omdat dit lipbutters zijn en geen lip balems is de substantie anders. een lipbalm is wat meer jelly en deze lipbutters wat meer cremerig. De lip butter voelt zacht en fijn aan op de lippen. De kleur zie je overigens niet terug op je lippen, want valt hij transparant uit. In deze twee lip butters zitten wel kleurstoffen verwerkt inverband met de roze en paarse kleur.


Conclusie:
De lip butters zien er super schattig uit door het rondvormige doosje. De meeste lip butters ken ik in een stick formaat. De geur van deze lip butters zijn echt heerlijk. Ook voelt hij heel verzorgend en fijn aan op de lippen. Zelf vind ik het fijner als een lip balm of lip butter een geur heeft.

Nu ik verkouden ben pak ik deze lip butter er extra vaak bij.
Ik merkte meteen bij de eerste keer dat mijn lippen al minder pijnlijk aanvoelde, en dat mijn lippen en neus al aan het herstellen waren. Ik vind het een top product, zeker in de tijd als je heel erg verkouden bent. Naar een dag smeren merk je duidelijk effect. En je lippen zien er meteen heel verzorgd uit door de prachtige glans van de lip butter. Een heerlijk product dus om mee te nemen in je tas.

Labello Lip Butter kost € 1, 69 - Action
SHARE:

1 opmerking

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig