zondag 22 mei 2016

Mijn vijf eerste foto's die ik maakte met mijn nieuwe Sony DSC-HX300 Cyber shot camera.


Wie mij al een tijdje volgt en mij kent wist dat ik al een langere tijd opzoek was naar een nieuwe camera. Nu het bloggen wat serieuzer begint te worden en ik ook graag goede kwaliteit foto's en video's wil maken, was het nu toch echt tijd om mijn huis en tuin camera in te ruilen voor de Sony DSC-HX300 Cyber shot. Zelf zat ik te denken aan een Nikon of een Canon camera maar in de winkel werd deze camera mij aan geraden en sinds gisteren kan ik met trots zeggen dat deze camera van mij is. Natuurlijk ben ik meteen aan de slag gegaan en heb een aantal mooie foto's kunnen maken. Benieuwd naar de eerste vijf foto's die ik maakte? Kijk en lees dan even veder!


Omdat deze camera een 50 keer optische zoom heeft was het makkelijk om zelfs een klein vogeltje vast te leggen op camera die lekker in de tuin aan het eten was. 

                                    
 Ook mijn kleine Buddy kreeg even een fotoschoot.
Ik ben heel blij met deze nieuwe camera! Ik zal zeker nog veel moeten oefenen om deze camera te leren kennen maar ik ben zeker niet on te vrede over deze eerste foto's. Ook kunnen jullie in de toekomst video's verwachten die opgenomen zijn met deze camera. En natuurlijk alle foto's op mijn blog.

 Als je nog andere vragen hebt over de camera stel ze dan gerust dan probeer ik er zo goed mogelijk op te antwoorden. Wat vinden jullie van mijn nieuwe camera? 
SHARE:

14 opmerkingen

 1. Mooi toestel hoor! Mooie leuke foto's heb je ermee gemaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Vind het zeker niet slecht voor zo'n eerste keer.

   Verwijderen
 2. Wauw, dat zijn echt prachtige foto's, vooral het vogeltje op de eerste foto

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, dat vind ik zelf ook de mooiste foto.

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je een nieuwe camera hebt! Mooie foto's heb je al gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zeker al een jaar opzoek naar een goede camera. Dankjewel.

   Verwijderen
 4. Wat leuk, die foto van het vogeltje en van de kat! Ik ga morgen ook voor een camera kijken, heb enkele op het oog, want nu doe ik nog alles met de S5. Ik moet ook nog heel veel oefenen. ;) Dezelfde kattentunnel is hier van de hondjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jij ook een nieuwe camera gaat kopen. Welke heb je precies op het oog? Ik moet ook nog heel veel oefenen maar wij komen er wel.
   Wat leuk! Vind deze tunnel echt stoer door het printje.

   Verwijderen
 5. Wat een mooie aankoop! Erg duidelijke foto's ook. Mooi Bertina!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, hopelijk lukken de volgende outfit foto's ook beter hahah

   Verwijderen
 6. Prachtige foto's veel plezier met je nieuwe camera!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat komt zeker goed. De foto's worden steeds beter.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig