dinsdag 21 juni 2016

Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nlEen tijdje geleden werd ik door www.fotofabriek.nl  benaderd of ik een gratis fotoboek wilde maken omdat ze door AVROTROS Radar uitgeroepen waren tot de beste fotoboekenleverancier van Nederland. Ik besloot om een inspiratie boek te maken van  Zweedse blogger / make-up artiest Linda Hallberg. Zij maakt prachtige make-uplooks en heeft mij hiermee geïnspireerd. Benieuwd hoe mijn inspiratieboek geworden is? Lees dan snel veder en kijk mee!Linda Hallberg maakt prachtige make-up looks, iets waar ik zelf ook steeds beter in begin te worden en steeds leuker begin te vinden om te doen. Zij is voor mij een grote inspiratiebron. Velen van jullie weten dat ik momenteel een thuisstudie volg voor professioneel visagist. Daar komt zo’n inspiratieboek goed van pas om ideeën op te doen voor looks.


Het boek heeft 24 bladzijdes met prachtige foto’s van Linda. Van smokey eyes tot aan nude looks, alles heb ik in één boek gevoegd.Ondanks dat de foto’s wat aan de donkere kant waren heb ik met de gratis software dit kunnen aan passen. Ik moest even wennen aan het softwareprogramma maar had het vrij snel door hoe het werkte. Binnen een uur had ik mijn inspiratieboek klaar. Het resultaat vind ik echt prachtig! Ben er onwijs blij en trots op!
Fotofabriek.nl bied niet alleen het maken van een fotoboek maar ook kun je bij hun terecht voor kalenders, agenda’s, kaarten, wanddecoratie en nog veel meer items die je persoonlijk kunt maken door  jou gekozen / persoonlijke foto’s. Zo heb je altijd een mooie herinnering  je van dierbare tot  je vakantie dichtbij. Deze items zijn niet alleen super leuk om jezelf te hebben maar ook om iemand anders cadeau te doen. Alle producten kun je zo persoonlijk maken hoe jij dat wilt en met de gratis software kan iedereen creatief zijn.

Ook de service van fotofabriek is meer dan goed. Ze willen je graag op weg helpen bij het maken van jouw gepersonaliseerd item(s) Ook worden je vragen snel beantwoord en laten ze je weten wanneer er iets mis is gegaan met het drukken van het item. Ze bieden je de gelegenheid om het aan te passen, bijvoorbeeld wanneer de foto over de andere foto een klein beetje loopt. Dit was bij mij het geval. Maar door hun goede service kon ik dit nog veranderen zodat het boek helemaal naar wens was.

Het boek had ik binnen drie werkdagen in huis. De prijzen en levertijd staan duidelijk vermeld op de webshop. Voor dit boek van 24 pagina’s (21×21 cm) betaal je €21,99. De verzending bedraagt €3,95.
www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken Of benieuwd geworden naar de andere  items of voor meer informatie kun je kijken op www.fotofabriek.nl


Wat vinden jullie van mijn inspiratieboek?

                                                        
                                                                                                                              Dit artikel is in samenwerking met fotofabriek.nl                                                                                                                 
SHARE:

4 opmerkingen

 1. Wat heb je er iets moois van gemaakt zeg! Het lijken prachtige foto's en de kwaliteit komt nog steeds goed tot zijn recht in het fotoboek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind hem zelf ook heel erg mooi geworden. Ben er heel erg blij mee.

   Verwijderen
 2. Wauw, ik zou hier zoveel inspiratie uit halen. Ik voel nu al een nieuwe look in mijn vingers zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he daarom vind ik haar looks ook zo geweldig.
   De ooglooks zijn zo goed bedacht en de kleuren combinaties zijn echt prachtig.
   Oeh ik ben benieuwd!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig