woensdag 15 juni 2016

Super gel nagellak by Rimmel London


Het is juni en nog maar een paar dagen te gaan voordat het officieel zomer is! Onze naakte nageltjes vragen dan ook om een frisse zomer kleur en daar is dit vrolijke blauwe lakje helemaal geschikt voor. Ik ben een groot fan van gelnagellak omdat deze lakjes gewoon veel mooier en langer blijven zitten dan de gewone lakjes. Met een twee laagjes van de gekleurde nagellak en één laagje van de topcoat zijn je nagels klaar om te stralen. Benieuwd of dit inderdaad zo makkelijk werkt als wat Rimmel Londen gezegd? Lees dan veder!Van Rimmel Londen had ik een doos vol producten opgestuurd gekregen. In deze doos zaten deze twee lakjes en wilde deze heel graag testen voor jullie.Op de flesjes staat heel duidelijk welke stap het lakje is. Deze vrolijke blauwe kleur heet Shallow Bay. Zelf draag ik heel vaak blauw tinten in de lente en in de zomer omdat blauw toch wel een hele vrolijke en frisse kleur is, een favoriete kleur kun je wel zeggen. Naast het gekleurde lakje van Rimmel Londen gaan we ook de topcoat testen. De top coat en de gekleurde lakjes worden apart verkocht. Volgens Rimmel Londen moet je 14 dagen kunnen genieten van je gelakte nagels. Zou deze nagellak dat echt kunnen of moeten wij deze belofte nemen met een korreltje zout? We gaan het zien!Het assortiment van de gelnagellakjes van Rimmel londen telt zo’n 20 verschillende kleuren.
Door de speciale formule die deze lakjes bevatten zou je zo’n twee weken van je gelakte nagels kunnen genieten. Door deze formule krijgen je nagels een prachtige glans. Een aantal lakjes zijn ontworpen door Katt Moss, de rest is door Rimmel Londen ontworpen. De ontworpen Katt Moss lakjes kun je herkennen door haar handtekening die op de flesjes staan. Zonder handtekening zijn dus door Rimmel Londen gemaakt. De lakjes blijven voorlopig in het assortiment zitten en er zit vast een leuke kleur bij voor jou!


Het kwastje is erg prettig om mee te werken doordat hij een platte vorm heeft en van onderen rond afloopt. Doordat hij plat en vrij breed is kun je al met één beweging je hele nagel een kleurtje bezorgen. Zeker wanneer je wat bredere nagels hebt werken deze kwastjes wat makkelijker dan de hele dunne kwastjes. Je kunt zowel voor de topcoat kiezen als extra lakje om te gebruiken maar dat hoeft niet perse. Deze topcoat houd je gelakte nagels wel langer mooi en zorgt net voor wat meer glans. De textuur van de lakjes zijn precies goed. Niet te dun en niet te dik.


De droogtijd is zeker een half uur. Meteen na het drogen waren er al kleine luchtbelletjes zichtbaar en ontstonden er kleine scheurtjes te ontstaan. Een weekje kan hij prima aan maar 14 dagen is toch echt te lang en jammer genoeg niet haalbaar. 


Conclusie:
De Rimmel Londen gelnagellak blijft  langer zitten dan de gewone nagellakjes. De droogtijd duurt wel lang ondanks dat het zonder een lamp is.Toevallig is deze kleur één van mijn favoriete zomer kleurtjes.Bij mij bleef hij ongeveer een week goed zitten, daarna begon hij af te brokkelen en los te zitten.14 dagen gelakte nagels met deze gelnagellak moet je maar nemen met een korreltje zout.

De lakjes zijn zeker van goede kwaliteit en het assortiment kent echt prachtige kleuren, voor ieder wat wils. Ik ben ook helemaal weg van dit kleurtje en ga hem zeker in de lente en zomer erbij pakken. De top coat en de gekleurde lakjes worden apart verkocht. Ook heeft Rimmel Londen een starters set waarbij een gekleurd lakje zit en een top coat. Ik denk wel dat deze lakjes voor Rimmel een succes zijn en dat ze lang te vinden zullen zijn in het assortiment. 

De gekleurde lakjes en de top coat  kosten allebei € 7,99 per stuk.
De startset is verkrijgbaar voor € 11,99 - verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister                      Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van Rimmel Londen Nederland.
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Ik vind het altijd zo vervelend als ik van die luchtbelletjes zie verschijnen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig