maandag 25 juli 2016

I HEART MAKEUP I HEART CHOCOLATE SALTED CARAMEL


De I Heart Chocolade palettes zijn razend populair geworden in de afgelopen maanden.
Inmiddels zijn er 6 verschillende palettes verkrijgbaar uit de I Heart Chocolate collectie.
Misschien dat er in de toekomst nog meer nieuwe chocolade palettes de collectie kunnen  versterken. Vandaag review ik de Salted Caramel Eyeshadow Palette. Benieuw naar dit palette? Lees dan snel mee!
Het Karamel palette bevat 16 verschillende oogschaduws. Met zowel warme tinten als koele tinten. Een prachtig palette dus om je heerlijk op uit te leven.Delicious – Tempt – Heavenly – Drizzle – Enjoy
Choc – Cake – Perfect – Crunch – Sweet – Fudge
Salted- Candy – Caramel – Spoon – Yum!

Swatches:
Het karamel palette kent veel variatie qua finishen. De eerste rij bestaat voornamelijk uit bruin / aardse tinten en zijn allemaal matt. De twee rij bestaat uit koele tinten met 3 shimmer oogschaduws en 3 matte oogschaduws. En de derde rij zijn voornamelijk de warme tinten met vier shimmer oogschaduws en 1 matte oogschaduw. Een palette waar je veel kleuren met elkaar kunt combineren waardoor je verschillende kanten op kan met het creëren van looks. De oogschaduws Delicious & Yum! kun je als highlighters gebruiken, deze vind je in de grote chocolade stukken. 


Gebruikte producten:
Essence I Love Stage oogschaduwbasis
Catrice mineral highlighting powder -  wenkbrauwbot & highlighter
Caramel -bewegend ooglid
Choc - buitenste ooghoeken
Sweet & Fudge arcadeboog
Catrice Liquid eyeliner Waterproof
catrice glam and doll false lashes mascara
Hema lipblam nr 06


Conclusie:
I Heart Makeup is er weer in geslaagd om een prachtig chocolade palette op de markt te brengen.
16 palette heeft een prachtig mix van warme tinten en koele tinten. Dit palette is een prachtig dupe van het Semi Chocolade palette van Too Faced. Zoals bij elk chocolade palette bevat het palette een grote spiegel en een dubbele applicator. Het palette ruikt niet helemaal naar karamel maar juist een beetje een chemische, gelukkig is de geur niet te overheersend. De pigmentatie is goed, de oogschaduws  zijn makkelijk aan te brengen en te belenden. Ik vind het een veelzijdig palette en zeker zijn geld waard. Een prachtige palette die absoluut niet mag ontbreken in je stash!

I Heart Makeup I Heart Chocolate Salted Caramel  zijn regelmatig te koop bij Trekpleister & Kruidvat voor € 7,99 maar ze zijn ook te verkrijgen bij diverse webshops.
SHARE:

3 opmerkingen

 1. WHUT! Wat veel pigment en wat een mooie swatches. Nog niet eens te spreken over de super mooie eyeliner die je hebt getrokken, wauwie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtig he! Deze paletten zijn super gepigmenteerd en voor dit geld heb je gewoon een dupe product. Waarom zou je zoveel meer uitgeven als het zou goedkoop kan hahah. Dankjewel oefening baart kunst hihi. Wordt gewoon blij van deze reactie, heerlijk!♥

   Verwijderen
 2. Ik heb deze ook, echt een fijn palette! Mooie ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig