dinsdag 9 augustus 2016

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara


Het is tijd voor een review van een budget mascara namelijk de: Catrice Glam & Doll False Lashes mascara. Deze valse wimpermascara  komt uit de Glam & Doll collectie die rond mei / juni dit jaar verscheen in de schappen van Catrice. Al een lange tijd was ik nieuwsgierig naar deze mascara, dus de hoogste tijd om hem eens uitgebreid te testen en te reviewen. Lees je mee?
De Glam & Doll False Lashes mascara heeft een lila paarse metallic huls en heeft iets gebogen vorm vegeleken met andere mascara’s. Zoals de naam al gezegd moet deze mascara voor het valse wimper effect.


De Glam en Doll Flase Lashes mascara is voorzien van een rond vezel borsteltje. Doordat hij rond is, kun je heel eenvoudig elk wimpertje voor zien van mascara.  Alle stekeltjes zijn even lang en staan dicht op elkaar zodat elk wimpertje wordt vol zien van het flash lash effect.Dit zegt  Catrice over de  Glam & Doll False Lashes Mascara:
‘Deze valse wimpermascara is een uitbreiding van de succesvolle Glam & Doll collectie. De nieuwkomer scoort punten met het gebogen elastomeerborsteltje dat elke individuele wimper dekt met slechts één streek en van wortel tot uiteinde in diep zwart hult. De stimulerende formule zorgt voor extra volle wimpers en geeft spectaculaire resultaten.’Wat een prachtig effect geeft deze mascara aan je wimpers. Dit kan ik zeker flash lash effect noemen, net van die schattige Bambi wimpertjes.De Glam & Doll False Lash Mascara zorgt voor intens zwarte, langere en vollere wimpers.Ook houdt hij de wimpers mooi gescheiden en laat de wimpers niet aan elkaar plakken.Ik ben groot fan van deze mascara van Catrice. Ik vind het borsteltje heel erg fijn in het gebruik.Het enige min puntje wat deze mascara een beetje brokkelt hier en daar. Op de close-up foto kun je dat heel goed zien. De formule van de mascara is net wat aan de te droge kant maar voor de rest vind ik hem heel erg fijn en doet hij wat hij moet doen.Conclusie:
Dit is zeker één van mijn all time favorites. Ik maak nu al een langere tijd gebruik van deze mascara en hij heeft toch wel al mijn andere favorieten verslagen.De formule van de mascara werkt fijn en dat hij iets aan de droge kant is neem ik graag voor lief.Het borsteltje werkt heel erg fijn en pakt ieder wimpertje mee zelfs de kleinste wimpers in de ooghoeken. Elke wimper krijgt het prachtige flash lash effect zoals deze mascara dat beloofd.Ik kan hem je zeker aanraden om hem ook eens te proberen.

De  kost €3,99 – te koop bij o.a. Kruidvat & Trekpleister
SHARE:

5 opmerkingen

 1. Ik heb zelf nog maar 1 mascara van Catrice getest! Deze lijkt mij wel fijn en de iets drogere formule lijkt mij best wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit was ook de aller eerste mascara die ik van Catrice probeerde maar hij bevat mij echt meer dan goed. Echt een favoriet op dit moment. Dat hij wat droger is qua formule merk je niet echt. Alleen aan de uiteinde van de wimpers brokkelt hij een klein beetje maar het is niet storend of vervelend.

   Verwijderen
 2. Misschien probeer ik 'm nog wel eens uit, hij klinkt wel fijn namelijk :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig