donderdag 18 augustus 2016

ESSIE | Lounge Lover


Lounge Love komt uit de nieuwe limited Edition collectie lente / zomer 2016. Een prachtige roze / koraal kleur , waar toch iedereen verliefd op wordt? Benieuwd hoe hij eruit ziet op de nagels en wat ik vind van de kwaliteit van dit lakje? Kijk en lees dan veder!
Eigenlijk liep ik per toeval tegen de limited edition nagellakjes van Essie. Ze lagen namelijk voor 50% in de kortingsbak bij de DA. Deze geweldige aanbieding kon ik natuurlijk niet laten liggen en nam vier kleurtjes mee uit deze collectie waaronder dit lakje genaamd 'Lounge Love'
De Limited Edition collectie is naar dit lakje vernoemd. Deze lieve roze kleur wil je toch in je stash?


Dit kleurtje is perfect voor het voorjaar maar ook in de zomer komt dit kleurtje goed tot zijn recht in combinatie met je zomerse outfits.


Het kwastje werkt erg fijn, omdat hij breed kwastje heeft. Hierdoor kun je snel en nauwkeurig je nagels lakken en zorgt hij voor de juiste hoeveelheid product. Voor de mensen die niet houden van de lange droog tijd, raad ik je de lakjes aan van Essie.


Ik ben dol op dit vrolijke roze kleurtje! Deze behoord zeker tot mijn favoriete lakjes van Essie.
De kleur is zacht maar toch opvallend op je nagels maar zeker niet overheersend.


Essie - Lounge Lover is verkrijgbaar bij enkele Da en Kruidvat filialen, Etos en te bestellen bij Bol.com, Lounge lover is te koop voor € 9,99


Let op! Het is een Limited Edition lakje dus hij is maar voor een korte tijd verkrijgbaar!
SHARE:

5 opmerkingen

 1. Weer zo een mooie kleur! Ik heb een lakje van Essie en ik wil eigenlijk niets anders meer, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook dol op dit merk en blijf steeds meer lakjes kopen.
   Er zullen nog meerdere beauty's online komen op mijn blog.

   Verwijderen
 2. Aah ook een van mijn favoriete kleurtjes! Ben zo blij met deze. De Essie nagellakjes zijn echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker weten ook een favoriet kleurtje van mij. Ja wij zijn beiden dol op Essie lakjes. hihi

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig