woensdag 31 augustus 2016

Essie | Pink Diamond


De Kruidvat had vorige week een geweldige actie namelijk 1+1 gratis op alle nagellak, dus dat bekend ook op Essie nagellakjes whaaaaaa! De perfecte kans om wat prachtige lakjes te scoren en mijn beginnende stash uit te breiden. Ik nam onder anderen dit roze lakje mee met de naam Pink Diamond. Kan jij de glamour aan van dit Essie lakje? Lees dan snel veder!


Dat roze een favoriete kleur van mij  is hoef ik je vast niet meer te vertellen, daarom kon ik zeker dit lakje niet laten liggen en was meteen verliefd op dit lakje. Pink diamant is een prachtige licht roze kleur met een parelmoer glans. Dit lakje laat je nagels glinsteren als een diamant!


De kwastjes van Essie vind ik altijd ideaal. In een beweging is je nagels gelakt. Zelf  bracht ik twee dunne laagjes aan voor de volledige dekking. Naar het lakken wacht ik nog een dun laagje topcoat aan van Essence, hierdoor  kan ik 14 dagen van mijn gelakte nagels genieten. Zonder topcoat is dit vaak 4 tot 5 dagen.


Een prachtige kleur wat je wel bij elke outfit kunt matchen. Een heerlijke kleur om in de lente of zomer erbij te pakken, hoewel je hem ook gerust kunt dragen in herfst of winter. Dit lakje is leuk te combineren met zilveren glitters om je nagels nog meer glamour te geven.Het viel mij wel op dat pink Diamond streept en kleine luchtbelletjes achter laat. Geen idee of het door de manier van het lakken komt of door het lakje zelf.Pink Diamond droogt snel ondanks dat de lak erg dun is. Ik had de laatste vingen van mijn hand nog niet gelakt of de eerste nagels waren al droog. Dit is één van de reden dat ik zo van Essie lakjes hou. Ondanks dat dit lakje een prachtige kleur heeft bevat hij ook eens een mooie glans.Een girly lakje die zeker niet mag ontbreken in je stash. Nou mijn hartje is er sneller van gaan kloppen, dit wordt een favorietje! Dit lakje behoort tot het vaste Essie assortiment. 

Essie Pink Diamond is te koop voor € 9,99 – bol.com, Etos en bij diverse Kruidvat filialen.

SHARE:

4 opmerkingen

 1. Mooi kleurtje! Ik had wel over de 1+1 actie gelezen maar ben het vervolgens helemaal vergeten:-O Dat was inderdaad een mooie kans om Essie nagellak in te slaan. Gelukkig heeft Kruidvat dit soort actie regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is balen!Volgende keer beter, maar ik snap wel hoe jij je moet voelen.
   Wie wordt er nu niet blij van zo'n actie, deze actie komt inderdaad nog wel vaker. Het viel mij wel op dat er nog zo weinig verkocht was en dat het schap nog helemaal vol stond met lakjes, zowel Essie als Essence en Catrice.

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit, parel achtig maar dan in het roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ik ben dol op Essie lakjes. Wat jammer dat ik die actie gemist heb zeg.. Wel echt een schattig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig