woensdag 17 augustus 2016

L’ORÉAL LA PALETTE GLAM EYES


De LA collectie van L’oréal ligt al een tijdje in de schappen, maar ondanks heeft L’oréal een nieuw oogschaduw palette toegevoegd aan deze collectie met de naam ‘Glam’ Een palette met veel vrolijke kleurtjes en verschillende finishes. Tijd om heerlijk met dit palette te gaan spelen.  Lees je mee?L’oréal kennen we een beetje van de neutrale oogschaduw palettes. Niet dat daar wat mis mee is hoor want zelf ben ik ook dol op bruin tinten maar de grote merken brengen vaak niet van zulke palettes uit met verschillende kleuren kleuren zoals dit palette. Leuk dat L’oréal uit hun confonzone komt en daarin verandering in brengt.
De buitenkant van het palette ziet er niet zo heel erg bijzonder uit. Het is erg basic gehouden. Door de ombreprint ziet het palette er vrolijk uit maar als je deze sticker eraf zou halen heb je een zwart doosje. Te eenvoudig en te goedkoop vind ik het palette eruit zien voor dut merk als L’oréal. De vormgeving had dus wel wat beter gekund.Van de binnenkant van het palette worden ik een stuk vrolijker van. Het palette is ook voorzien van een spiegeltje en een dubbele applicator met een kwastje en sponsje. Oranje, rood, groen, goud, roze, blauw, paars…. een heleboel vrolijke kleurtjes!Het palette bevat tien tinten. Het palette bevat zowel shimmer oogschaduws als matte oogschaduws. Onder de tien kleuren zit ook een highlighterkleur met goudkleurige ondertoon.Ik wordt meteen vrolijk als ik naar de inhoud van het palette kijk.

Swatches:

De oogschaduws die shimmers bevatten zijn net iets beter gepigmenteerd dan de matte oogschaduws, maar ook deze vallen mij zeker niet tegen.Leuk hoe L’oréal met de warme en koele kleuren heeft gespeeld in dit palette.
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Gebruikte producten:
Essence  i love stage eyeshadow base
1 ) wenkbrauwbot + binnenste ooghoek
6 ) bewegend ooglid
7 ) tweede gedeelte bewegend ooglid
10 ) arcadeboog
3 & 7 ) buitenste ooghoek
10) onderste wimperrand

Miss Sporty Studio lash the miaow eyeliner
Catrice Glam & Doll Falsh Lash mascara

Als je de oogschaduws vochtig brengt of met primer zijn ze nog intenser van kleur.
Ze zijn makkelijk te blenden en geven geen fall-out. De oogschaduws vallen in het gebruik beter uit als wat ik gedacht had.


Conclusie:
Maar is het kleurrijke palette zijn geld waard? De vormgeving van de buitenkant van het palette had voor mij beter gekund.Door de sticker met ombre effect ziet het er nog vrolijk uit maar het oogt er wel heel erg goedkoop als je kijkt wat je voor dit palette betaald.De kwaliteit van de oogschaduws waren ook niet altijd even goed terwijl dit toch wel een vrij duur palette is voor een drogisterijmerk. Van een aantal kleuren komt geen enkel beetje pigmentatie af, terwijl sommige kleuren wel heel erg intens / gepigmeneerd zijn. Kortom ik had meer van dit palette verwacht maar de ooglook die ik hiermee gemaakt heb vind ik zeker niet verkeerd.Het dubbele applicator vind ik erg fijn werken, dat had ik niet verwacht.Wat ik ook een plus punt vind, is dat L’oréal de warme tinten en koele tinten heeft gecombineerd en dat de oogschaduws verschillende finishes bevatten. Het is zeker geen slecht palette maar € 20 vind ik toch wel erg prijzig voor zo'n palette als deze. Sorry L'oréal, maar ik het La palette het geld niet waard.

L’oréal La Palette Glam Eyes € 19,99 – te koop bij de drogisterijen  
SHARE:

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig