zaterdag 20 augustus 2016

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights


Na de blushing hearts en chocolade palettes van Makeup Revolution, heb ik de smaak helemaal te pakken van dit merk. Inmiddels ben ik groot fan van dit merk en werd ik verliefd op deze highlighter  wat ook nog eens een dupe blijkt te zijn van de populaire highlighter van NARS genaamd ’Albatross’. Benieuwd wat ik van deze dupe highlighter vind? Lees dan snel veder.

Zoals velen van jullie weten ben ik verslaafd aan highlighters. Al een langere tijd stond deze highlighter op mijn wishlist maar op één of andere manier kwam het er niet van om hem te kopen tot dat ik naar de Etos ging en hem opnieuw onder ogen kwam.Via diverse webshops wist ik hoe de swatches eruit zagen, maar toen ik hem zelf swatch wist ik het zeker! Deze moest ik mee nemen!

De originele NARS Albatross kost €30, best prijzig en niet iedereen wil zoveel geld besteden aan een  highlighter. Make-up Revolution bedacht een goede dupe variant  van deze NARS highlighter namelijk de highlighter met de naam ‘ Golden Lights’. Een prachtige witte highlighter met een gouden glans.


De Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter zijn in 3 kleuren verkrijgbaar:
·         Golden Lights
·         Peach Lights
·         Pink Lights

De verpakking van de highlighter is vrij simpel gehouden, zwart stevige kunststof verpakking met een transparante deksel. De Golden Lights  highlighter bevat 7,5 gram. De NARS Albatross bevat 4,8 gram product.


De highlighter heeft een prachtig reliëf, die goed zichtbaar is door de transparante deksel.
Zo valt de highlighter meteen op in je stash. Op de achterkant van de highlighter vind je de ingrediënten, naam en de hoeveelheid product.Zonder flits


Met flits

Swatches:Een woord….Wauw!! Hij is echt geweldig goed gepigmenteerd. De poeder van de highlighter is dicht op elkaar geperst waardoor er weinig poeder vrij komt. Op deze manier kun je dus zelf bepaalden hoe veel glow je wilt en zou je hem dus laagje voor laagje kunnen op bouwen voor het gewenste resultaat. Hierdoor is hij ook zuinig in gebruik waardoor je lang kunt genieten van de highlighter.Hier heb ik de highlighter op de jukbeenderen en op het wenkbrauwbot.

De naam die deze highlighter heeft maakt hij meer dan waar! Een prachtige witte highlighter ,die een gouden glow achterlaat op je jukbeenderen.Zelf heb ik de NARS Albatross niet, dus ik kan de twee highlighters niet met elkaar vergelijken. Daarom heb ik op internet foto’s opgezocht en vergeleken met de highlighter van Makeup Revolution. Op foto’s kun je duidelijk zien dat de twee highlighter heel veel van elkaar weg hebben qua kleur. Deze highlighter  van Makeup Revolution is alleen wat koeler van kleur. De NARS highlighter  bevat meer gouden glans.Conclusie:
De kwaliteit van de Makeup Revolution vivid baked highlighter Golden Lights is echt geweldig!
Ik ben meer dan enthousiast over deze highlighter van Makeup Revolution. Inmiddels heeft hij  een speciale plek in mijn hartje veroverd. Hij is heel fijn in gebruik en laat weinig product los waardoor je heel lang met deze highlighter kan doen en als je met je kwast subtiel over de highlighter gaat geeft hij voldoende product af. Ook de glow die deze highlighter geeft vind ik prachtig door de gouden shimmers die in deze highlighter zijn verwerkt. Ik wil absoluut de andere twee varianten ook gaan aanschaffen. Naast de top kwaliteit, is het ook nog eens een mega budgettopper. Deze dupe highlighter kost maar € 3,79 voor 7,5 gram. Echt een koopje dus! En hier doe je gewoon jaren mee en hij is super betaalbaar voor iedereen vergeleken met de NARS Albatross highlighter. Kortom, Makeup Revolution is er weer in geslaagd om een prachtige dupe product op de markt te brengen. Zeker het kopen waard!

Makeup Revolution vivid baked highlighter Golden Lights kost € 3,79 – te koop bij o.a. Etos en bij diverse webshops.
SHARE:

7 opmerkingen

 1. Wat een topper he! Ik kocht van de week de pink lights ben er ook zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem echt prachtig! O die zou ik ook nog heel erg graag willen hebben. Ze zien er allemaal zo mooi uit.

   Verwijderen
 2. Deze staat nu op mijn verlanglijstje 😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schijnt een dupe van Nars Albatros te zijn meen ik me te herinneren :O echt een heel mooie highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig