maandag 29 augustus 2016

MIJN TRAVEL BUCKET LIST


Dromen kan en mag altijd. Maar bij dromen is de kans aanwezig is dat ze ooit zullen uitkomen. Daarom heb ik geen gewone bucket list opgesteld maar een travel bucketlist. Op deze lijst staan landen of steden waar ik graag eens naar toe zou willen. Tijd om deze lijst te delen met jullie, lees je mee?


Wanneer ik in één van deze landen ben geweest ga ik dit uiteraard  met jullie delen via een artikel , met foto’s of misschien via een video. Dus weet jij nog een prachtig land of stad waar ik zeker een keer naar toe zou moeten, laat het mij dan weten.

Ik plaats dit nu even als artikel, zodat jullie kunnen kennis maken met mijn  travel bucketlist. Wanneer ik iets heb voldaan, kunnen jullie het artikel of video vinden onder de categorie ‘ travel bucketlist’. 

Er staan twee steden op  deze lijst waar ik al eerder ben geweest namelijk Londen en Barcelona.
Van Londen staat een artikel van online maar van Barcelona niet.
Mocht je hierover nog een artikel over willen, laat het mij dan even weten. Maar deze twee mooie steden zou ik graag nog een keer opnieuw willen bezoeken daarom staan er opnieuw tussen.

 • Italië
 • Australië
 • Zweden
 • Kroatië
 • Grancanaria
 •  Ibiza
 • Barcelona
 • Londen
 • Israël
 • Zwarte woud (Duitsland)
 • Lissabon
 • Italië (Toscane)
 • Zwitserland
 • Karinthië
 • Cote d’Azur, Nice & Saint Tropez
Deze lijst zal regelmatig bij worden gewerkt.
SHARE:

8 opmerkingen

 1. Mooi reisdoelen. Ik zou zelf graag eens naar Rome willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke bestemmingen. Zweden staat ook erg hoog op mijn lijstje, ben zo benieuwd naar dat land :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop volgend jaar weer eens naar Londen te gaan. Het is een waanzinnige stad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super gaaf! Ik weet zelf nog niet waar we volgend jaar heen gaan maar dat we sowieso terug gaan naar Londen is zeker. Het is absoluut een waanzinnige en mooie stad.

   Verwijderen
 4. Italië is echt mijn favoriete vakantieland :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké, het lijkt mij daar echt super mooi en heb er al veel verhalen over gehoord.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig