maandag 5 september 2016

Black beauty & lady bug - WOED


Hi, vandaag heb ik voor jullie een ander soort review, namelijk geen beauty review maar een review over een pet en een zonnebril want voorlopig blijft het nog even zomer in Nederland. Ik ontving deze pet en zonnebril  van het merk Woed. Benieuwd naar deze unieke items? Lees dan snel veder!

Woed is een nog niet zo’n heel erg lang bestaand merk, woed betekent hout en dat zie je terug in hun producten. Woed verkoopt unieke items die van natuurlijke materiaal gemaakt zijn. Deze bijzondere items zijn te koop via hun webshop www.woedonline.nl Alle producten zijn puur natuurlijk en met de hand gemaakt zo ook deze pet en zonnebril.


Woedpet - Black beauty
De pet is gemaakt van Acryl. De cap is gemaakt van 2 lagen eiken kurk, met daar tussen in een kartonnen plaat, zodat het kurk niet kan breken en de cap flexibel is. Op de pet staat Woed met witte letters geborduurd. Ook cap is spatbestendig en verstelbaar aan de achterkant.
De pet voelt stevig aan, ziet er leuk uit, voelt licht aan en zit heel comfortabel. Normaal ben ik niet zo voor de petjes omdat ze vaak te groot zijn of beginnen te knellen maar met deze pet hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Deze pet is niet alleen leuk om te dragen op vakantie, onderweg of thuis maar ook op festivals draag jij iets unieks.

Zelf had ik nog nooit eerder een pet gezien die van natuurlijke materiaal gemaakt was. Ik vind dat bijzonder aan dit merk want je kunt veel meer met de natuur als wat je zou denken. Ook laat dit merk je zien hoe je samen met de natuur iets unieks kunt maken wat ook nog eens heel trendy eruit ziet.


Ik heb voor de zwarte variant gekozen, maar deze pet is ook verkrijgbaar in leger print of in het grijs.
Elke unieke Woedpet heeft zo zijn eigen naam namelijk:

De zwarte pet: Black beauty
Met leger print: Camouflage
   De grijze pet: Shades of Grey.

Een unieke naam voor een unieke pet. Ik vind het heel erg leuk en goed bedacht door Woed. Deze stoere Woedpetten zijn zowel voor hem als voor haar.


Doordat deze pet door natuurlijke materialen gemaakt zijn kan hij niet gewassen worden zoals de meeste petten. 

 
 Woedzonnebril - Lady bug
Nog niet zo lang is deze Lady bug verkrijgbaar bij Woed. Net als de Woedpetten is ook deze zonnebril uniek door het design en door de natuurlijke materialen. De zonnebril is van kunststof gemaakt en heeft een soort tijgerprintje. De pootjes zijn van bamboe hout  gemaakt. 


Ook deze zonnebril kan wel tegen een spatje, want hij is waterbestendig. Als jij dit watergevecht niet wint in style, weten zij het ook niet meer. De zonnebril voelt licht aan, zit comfortabel op je neus en sluit mooi aan.


De zonnebril heeft polorized glas, wat zorgt voor een goede beschermen van  je ogen tegen fel zonlicht. Woed kent nog veel meer mooie en unieke zonnebrillen, dus neem zeker even kijkje op de website.Met deze zonnebril en pet ben jij uniek! Ik ben heel erg blij met deze items voor de warme dagen en ze zijn ook nog eens heel erg leuk te stijlen bij je outfit.


De Woedpet is te koop voor € 29,95, excl. verzendkosten. En is verkrijgbaar via de webshop van WoedDe Lady bug is te koop voor € 19.95, excl. verzendkosten. Ook deze unieke zonnebril is verkrijgbaar via de webshop woedonline.nl 


                                                                                  Dit artikel is in samenwerking met Woedonline. 
SHARE:

3 opmerkingen

  1. Reacties
    1. Er zijn nog veel meer mooie brillen te koop. Er zit vast een leuke voor jou tussen.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig