maandag 12 september 2016

CHANEL SUBLIME DE CHANEL MASCARA 10 NOIR WATERPROEF


Mijn zus is dol op het merk Chanel, en heeft daarom diverse make-up producten van luxe merk. De perfecte kans ook dit merk eens onder de loep te nemen en een product van hun uitgebreid te testen. Vandaag review ik deze Chanel Sublime De Chanel mascara 10 Noir. Lees je mee?
Zoals ik al zei ben ik nog niet bekend met dit merk en omdat het ook nog eens een high end product is leek het mij leuk om deze mascara te testen en te kijken of hij echt het geld waard is. De Chanel Sublime De Chanel mascara 10 Noir is te koop in drie verschillende kleuren namelijk:

 • 10 Deep Black
 • 20 Deep Brow
 • 30 Deep PurpleDe verpakking ziet er al heel belovend uit. Chanel staat betekend om hun zwarte verpakkingen met gouden detail. Ook de mascara huls is zwart en heeft op de bovenkant van de dop een gouden Chanel logo. Het product bevat 6 gram.


Zo ziet het borsteltje eruit van deze Chanel mascara. Niet te dik en niet te dun, ziet er goed uit!
Het borsteltje heeft heel veel en dikke haartjes. Dit borsteltje moet elke wimper kunnen voorzien van een laagje mascara, ik ben benieuwd!

 

De mascara is gemaakt voor dagelijks gebruik. De fibers en carbon black pigmenten die in deze mascara verwerkt zitten moeten zorgen voor het lange en gekrulde wimper effect zorgen. Ook heeft Chanel drie wassoorten toegevoegd aan de mascara namelijk Carnaubawas, rijstwas en bijenwas. Deze drie soorten was hebben een verzorgend effect en zorgen dat je mascara langer en beter blijft zitten. Zelf maak ik elke dag gebruik van mascara maar vaak zijn dit budget varianten, daarom ben ik erg benieuwd hoe deze high end mascara gaat uitpakken op mijn wimpers.
Conclusie:
Het is een fijne mascara om te gebruiken en scheid je wimpers goed. Elk wimpertje kun je handig mee pakken en voorzien van een laagje mascara. De verpakking ziet er prachtig uit, wel zie je elke vingerafdruk zitten.Zoals Chanel beloofd geeft hij je wimpers inderdaad volume. De mascara geeft geen klontjes en laat je wimpers niet aan elkaar plakken. Alleen door de prijs zullen veel meiden  tegen gehouden geworden om zo'n mascara als deze te kopen. Voor dit geld zijn er wel andere fijne mascara's te koop die je wimpers hetzelfde effect geven en misschien nog wel fijner zijn dan deze Chanel mascara.

CHANEL SUBLIME DE CHANEL MASCARA 10 NOIR (WATERPROEF) is te koop voor € 29,00
SHARE:

6 opmerkingen

 1. Ik heb onlangs een sample gekregen van een Chanel mascara en ik vond die mascara echt super, mijn wimpers hadden mooi volume en de mascara blijft een hele dag mooi op zijn plaatst zitten :)! Deze mascara klinkt ook goed alleen had ik meer volume verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat tof! Ik had ook inderdaad meer volume verwacht, jammer maar helaas. Ik heb wel budget mascara's die meer volume geven als deze mascara maar het was gewoon leuk om eens te proberen.

   Verwijderen
 2. T resultaat vind ik mooi, maar dit kun je idd met andere mascara's ook bereiken! Ben zelf heel benieuwd wat deze mascara met mijn wimpers doet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, zoals de Catrice Glam en Doll mascara geef je wimpers meer lengte en volume of de NYC smokin hot mascara. Twee goede budget toppers van mij die meer te bieden te hebben dan deze high end mascara van Chanel.

   Verwijderen
 3. Ik ben niet heel erg overtuigd en enthousiast als het effect zo zie. Er zijn volgens mij ook goedkopere merken die een nog beter resultaat geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gelde ook voor mij. Ik had er ook meer ervan verwacht dan dit. Jammer, maar helaas wel leuk om eens een keer een product te testen van zo'n high end merk.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig