woensdag 14 september 2016

ESSIE | Mint candy apple


Eén van mijn favoriete nagellakmerken is Essie. De flesjes zijn mooi, en er zijn veel kleuren te koop. Inmiddels heb ik mint candy apple toegevoegd aan mijn collectie. Mint candy apple is één van populaire lakjes van Essie. Mini groen is de laatste jaren  een trendy kleurtje en ik moet toegeven dat deze kleur mijn hartje erover heeft  en één van mijn favoriete zomer kleuren is. Benieuwd naar dit mint groene lakje van Essie? Klik en lees snel veder!Een heerlijke zomerse kleur, prima want voorlopig blijft het nog even mooi in Nederland. Een goede reden om dit lakje nog even uit de kast te houden. Mint candy apple is een heerlijke frisse kleur. Ik vind de namen  van de Essie lakjes zo leuk en origineel, dat maakt elk lakje toch uniek!

Mint candy apple is een mooie lucht groene kleur, een beetje een pastel groen kleurtje. Een heerlijk zomers kleurtje. Hij zit een beetje tussen blauw en groen in, inderdaad minty. Mint candy apple is nr 754, de naam vind je aan de bovenkant op de dop.De Essie kwastjes vind ik heerlijk om ermee te werken. Ze zijn wat breder dan de normale nagellak kwastjes maar dat maken deze kwastjes zo fijn. Met één beweging is je nagel voorzien van lak zonder al te veel geknoei.


Het lakje is twee laagjes nodig voor een goede dekking. Zonder basis zie je heel erg de ribbeltjes van je nagels erdoor heen waardoor het heel streperig oogt. Daarom bracht ik eerst een dun laagje topcoat aan en daarna twee dunne laagjes aan van dit lakje. Over het gekleurde lakje bracht ik weer dezelfde topcoat aan, ik gebruik altijd de gel nagel topcoat van Essence. Het zwarte bloem nagelstickertje is van de Wibra. Op deze manier blijft hij zeker twee weken zitten. Maak je alleen gebruik van het Essie lakje dan is het een weekje.


Dit lakje is absoluut het geld waard. Wat een heerlijke kleurtje! Dit lakje is één van de meest verkochte kleuren van Essie en ik begrijp wel waarom! Essie Mint Candy Apple heeft dan ook een plekje veroverd in het vaste assortiment van Essie.

Essie Mint Candy Apple is te koop voor € 9,99 - Kruidvat, Etos en o.a bij bol.com
SHARE:

9 opmerkingen

 1. Een van mijn favoriete Essie lakjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op dit moment is het ook mijn favoriet. Ik ben echt verliefd op mijn nagels als ik deze kleur draag. Kan er niet genoeg van krijgen hahah.♥

   Verwijderen
 2. Deze ga ik bij het Kruidvat halen, zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je gaat hier echt zoveel plezier van krijgen. Ik ga hem vast nog wel een keertje terug zien op jouw blog of sociaal media als je hem weet te bemachtigen.

   Verwijderen
 3. ik hou van zulke kleurtjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit lakje ook, maar bij mezelf vind ik 'm echt verschrikkelijk haha! Ik heb 'm 1x opgedaan om te proberen, maar meteen weer verwijdert. Zo jammer! Bij anderen vind ik 'm wel vaak mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig