maandag 26 september 2016

MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!


Vandaag is het tijd om terug te blikken naar de artikels die afgelopen maand online kwamen, want welke artikelen zijn de afgelopen maand het meest gelezen en bekeken? Vandaag deel ik  het overzicht van deze artikelen op allaboutbertina.nl, zodat je zeker weet dat je de leukste artikelen niet hebt gemist! Kijk en lees  snel mee!

P.S. LOVE Super Matte Liquid Lipstick - Primark 
Een klein tijdje geleden werd ik blij verrast door mijn zus, zij had een aantal Liquid lipsticks voor mij mee gebracht van de Primark om uit te proberen. Liquid Lipsticks zijn momenteel heel erg gewild en heel veel merken en kleuren verkopen deze lipsticks, nu is P.S. LOVE een goedkoop merk maar toch wil ik de kwaliteit van deze lipsticks testen. Benieuwd? Klik dan snel veder!


Catrice Blush Artist Shading Palette - 020 Corall I Need
Blushtime! Tijd om dit blush palette van Catrice te reviewen, want al een tijdje ligt dit palette in het mandje om gereviewd te worden. Tijd om hem vandaag in het zonnetje te zetten op mijn blog.
Dit palette is sinds een tijdje te vinden in het assortiment van Catrice. Ik kocht en review hem in de kleur 020 CorAll I Need, benieuwd? Lees dan snel veder!


ESSIE | Mint candy apple
Eén van mijn favoriete nagellakmerken is Essie. De flesjes zijn mooi, en er zijn veel kleuren te koop. Inmiddels heb ik mint candy apple toegevoegd aan mijn collectie. Mint candy apple is één van populaire lakjes van Essie. Mini groen is de laatste jaren  een trendy kleurtje en ik moet toegeven dat deze kleur mijn hartje erover heeft  en één van mijn favoriete zomer kleuren is. Benieuwd naar dit mint groene lakje van Essie? Klik en lees snel veder!


De leukste achtergronden voor je mobiel (Lente)
Het weer is alles behalve lenteachtig, daarom is het tijd om de lente naar jou te brengen. Ik heb weer een aantal leuke achtergronden bij elkaar gevonden die perfect zijn om jou mobiel lente proof te maken. Dus ben jij toe aan een nieuw achtergrondje? Kijk dan even of er nog een leuke tussen zit. 
Lees veder!


Black beauty & lady bug - WOED
Hi, vandaag heb ik voor jullie een ander soort review, namelijk geen beauty review maar een review over een pet en een zonnebril want voorlopig blijft het nog even zomer in Nederland. Ik ontving deze pet en zonnebril  van het merk Woed. Benieuwd naar deze unieke items? Lees dan snel veder!
14 X FUN BAGS - ALIEXPRESS.COM
Naast kleding, schoenen en make-up zijn wij vrouwen dol op tassen. En ook ik ben er dol op! Ze zijn in zoveel kleuren, vormen en maten verkrijgbaar. Ook op aliexpress kwam ik een heleboel leuke, grappig maar vooral prachtige eyecatchers tegen die je outfit helemaal af te maken. Zijn ze niet super cute? Vandaag deel ik 14 leuke eyecaters van aliexpress met jullie. Stiekem zou ik ze allemaal wel willen hebben. Kijk je mee?Essie | Pink Diamond
De Kruidvat had vorige week een geweldige actie namelijk 1+1 gratis op alle nagellak, dus dat bekend ook op Essie nagellakjes whaaaaaa! De perfecte kans om wat prachtige lakjes te scoren en mijn beginnende stash uit te breiden. Ik nam onder anderen dit roze lakje mee met de naam Pink Diamond. Kan jij de glamour aan van dit Essie lakje? Lees dan snel veder!I Heart Makeup Lip Lava - Unleash
I Heart Makeup staat bekend om de goede namaak dupes op het gebied van luxe producten.
Al eerder verschenen op mijn blog de bekende chocolade palettes van dit budget merk. Ook deze lip lava is geïnspireerd op de Too Faced Melted lipsticks. Lip lava’s zijn vloeiende lipsticks. Ik heb de lip lava Unleash uitgetest en vertel je er vandaag alles over. Lees je mee?


PLAYBOY PLAY IT SEXY FOR HER BODY FRAGRANCE NATURAL SPRAY
Parfums, bodymists en deodorant, ik kan er niet genoeg van krijgen en jij vast ook niet! Je hebt vast wel gehoord van het merk Playboy. Dit merk staat bekend om hun schattige flacons en hun heerlijke, verleidelijke geuren.  De Playboy collectie Play it bestaat uit drie geuren waaronder Play it Sexy. Benieuwd naar de geuromschrijving of naar de andere foto’s? Lees dan snel veder!OUTFIT INSPIRATIE | BACK 2 SCHOOL
Back 2 school outfit / inspiratie. Je herkent het vast wel, je staat voor je kast en je hebt geen  idee wat je naar school moet aantrekken. Soms ontbreekt er wat inspiratie voor je outfit en trek je telkens weer dezelfde combinatie(s) aan. Leuk, maar soms is het tijd voor een beetje vernieuwing. Zeker nu de scholen weer begonnen zijn, wil je goed voor de dag komen. Tijd om je outfit om te gooien! Daarom heb ik een leuke back 2 school outfit samen gesteld. Hopelijk zorgt deze outfit voor nieuwe inspiratie. Benieuwd naar de items? Kijk en lees snel mee!


Wat was jouw favoriete artikel van de afgelopen tijd?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig