donderdag 15 september 2016

TAG | save or kill #2Hi guys! Vandaag is het weer tijd voor een tag, namelijk deel twee van de save or kill tag.
Al eerder kon je de vragen en antwoorden lezen op de vragen van Irina van de blog ordinaryodd.nl Maar laatst werd ik opnieuw getagd om deze tag te gaan doen, maar dit keer door Kim van de blog kimcarolina.nl Dat betekend tien nieuwe vragen die ik ga beantwoorden. Lees je mee?

Nooit meer sneakers of nooit meer hakken.
Nooit meer hakken. Ik moet toegeven dat je mij sneller op sneakers zou tegen komen dan op hakken.
Ik kan absoluut niet op hakken lopen, hakken zijn gewoon niets voor mij.


Altijd reclame moeten maken over je blog/YouTube als je iemand spreekt of elke dag een shirt dragen met de tekst: “bezoek mijn blog [naam van de blog]”.
Altijd reclame moeten maken over je blog/ YouTube als je iemand spreekt.
Elke dag een shirt aan moeten om je blog te promoten lijkt mij nou niet ideaal en zeker niet met die test. Naar mij idee ben je dan wel snel op het shirt uit gekeken en als je tegen iemand hebt over je blog kun je veel meer details vertellen als alleen met de tekst bezoek mijn blog met de link.

Gedachten kunnen lezen of onzichtbaar zijn.
Gedachtes kunnen lezen, eens kijken wat anderen te denken hebben over mij.
Lijkt mij ook wel handig met een toets :P

Nooit meer in Nederland mogen komen of nooit meer uit Nederland mogen.
Nooit meer uit Nederland mogen. Ik heb het hier naar mij zin dus geen reden om ergens anders heen te willen of te moeten.


Altijd zon of geen zon.
Altijd zon! Ik heb echt een hekel aan kou en regen. Voor mij mag het altijd lekker weer blijven.
En door de zon ben je toch vaker ook wat vrolijker als dat het de hele dag maar regent.

Nooit meer Instagram of nooit meer Facebook.
Nooit meer Facebook. Ik heb zowel Instagram als Facebook maar ik maak de laatste tijd meer gebruik van Instagram als van Facebook.


Altijd opvallende lippenstift op of nooit lippenstift op.
Lastige vraag. Ik zit hier net tussen in. Soms heb ik van die dagen dat ik heel graag lipstick draag maar ik heb ook dagen dat ik hem laat liggen. Als ik moet kiezen tussen wel of geen kies ik toch voor de optie altijd opvallende lipstick op.


Nooit meer nagellak op of altijd een nail art op je nagels.
Ik ben altijd al een grote liefhebber van nagellak geweest, zeker nu ik het merk Essie aan het ontdekken ben. Nooit meer nagellak op is gewoon geen optie voor mij. Ik ben dol op gelakte nagels dus doe mij maar altijd een nail art op mijn nagels.


Altijd zilveren sieraden of altijd gouden sieraden.
In verschillende artikels vertelde ik dat ik zowel zilveren als gouden sieraden draag.
Als ik kijk naar mijn vaste sieraden die ik elke dag draag kies ik voor altijd zilveren sieraden.

Heel veel geld hebben, maar niet gelukkig zijn of je droombaan beoefenen, maar er geen geld mee verdienen.
Geld is natuurlijk altijd handig om te hebben maar de uitspraak is niets voor niets dat geld niet gelukkig maakt, logisch dus dat ik kies voor de optie een droombaan beoefenen maar er geen geld mee te  verdienen. Dingen doen die jij leuk vind wordt je toch een stuk gelukkiger van.

Benieuwd naar het andere artikel? klik hier!
Wat zou jij antwoorden op de vraag: Nooit meer Instagram of nooit meer Facebook?
SHARE:

1 opmerking

  1. Leuke tag! Ik ben het echt eens met altijd nailart, love it!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig