zondag 11 september 2016

YSL ROUGE PUR COUTURE 52 ROUGE ROSE
Met het merk  Yves Saint Laurent was ik nog niet bekend mee, natuurlijk kende ik het merk wel qua naam en een aantal producten van hun, maar ik had nog nooit een product van hun geprobeerd omdat het best een prijzig merk is. Via beauty-unboxing.nl won ik een Yves Sain Laurent lipstick naar keuze, de perfecte kans om zo'n lipstick te kunnen / mogen reviewen. Benieuwd wat ik van deze lipstick vind? Lees dan snel veder!
Heel vaak vind ik het moeilijk om een lipstick kleur te kiezen. Zoveel kleurtjes... probeer maar eens keuze uit te maken. Maar deze keer wist ik het, naar enkele wat foto’s  te hebben bekeken van de kleur 52 Rouge Rose. Deze kleur wilde ik! Is het geen plaatje?

Normaal draag ik eigenlijk alleen maar matte lipsticks. Maar in dit geval vind ik het helemaal niet erg dat deze lipstick een zachte glans heeft en niet matt is.


YSL Rouge Pur Couture in de kleur 52 Rouge Rose heeft een glimmende gouden huls waar het logo van Yves Saint Laurent op staat. Deze lipstick straalt echt luxe uit door de huls maar ook door het logo die in de lipstick staat. De hulzen van dit type lipstick is ontworpen door Stefano Pilati. Rouge Rose is een koraal roze lipstick met een zachte natuurlijke glans. Ik vind het een heerlijk zomers kleurtje. Ik kon niet genoeg krijgen om deze lipstick te fotograferen.

Swatches


Hoe mooi is deze kleur!!!! <3 Echt een musthave lipstick om te hebben in je stash.
Ik heb in ieder geval een nieuwe favoriete lipstick erbij.

Conclusie:
YSL Rouge Pur Couture Rouge Rose voelt zacht aan en is makkelijk aan te brengen op je lippen.
De meeste lipsticks die een gouden huls hebben zijn rond maar deze lipstick is vierkant. Leuk dat Yves Saint Laurent een keer met een hulsvorm komt.Naast de goede pigmentatie / dekking bied deze lipstick je ook verzorging.Deze lipsticks bevatten SPF 15 waarde, dit voorkomt het uitdrogen van je lippen.De lipstick blijft lang zitten en kun je heel nauwkeurig bijwerken. De lipstick trekt niet in de lijntjes en plak niet. De lipstick heeft een natuurlijke finsh en is goed te combineren bij je dagelijkse makeup look. Het is dan wel een wat duurdere lipstick, maar zeker het kopen waard!

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture 52 Rouge Rose is te koop voor € 27,52 (aanbieding) normaal kost deze lipstick € 36,70 - parfumswinkel.nl of bij andere parfumeries.
SHARE:

5 opmerkingen

 1. Klinkt als een fijne lipstick! De kleur is alleen niet helemaal mijn ding.. Maar staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar. Dit is inderdaad zo'n kleur waar je van moet houden maar ze hebben ook wel nude kleuren mocht je daar meer van houden.
   Dankjewel!♥

   Verwijderen
 2. Wauw, heel mooi! Staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig