maandag 10 oktober 2016

ESSIE | Viva Antigua!


Tijd om weer een nieuw lakje van Essie in het zonnetje te zetten. Over het zonnetje gesproken, dit lakje komt uit de afgelopen Essie zomercollectie genaamd ‘Viva Antigua!’ Een prachtig lakje waar de afgelopen zomercollectie naar vernoemd is.Ondanks dat het herfst is verdiend, verdiend dit lakje zeker een plekje op mijn blog.Tijd om dit zomerse lakje nog even te laten stralen en de zomer nog voor één keer terug te halen. Kijk en lees  je mee?

Laatst scoorde ik dit lakje met 50% korting. Toen ik hem zag staan was ik meteen verliefd op de prachtige blauwe kleur. De zomercollectie van Essie bevatte vijf prachtige zomerse kleuren lakjes. Ondanks dat het een lakje uit de zomercollectie is, kun je hem naar mijn mening bijna elk seizoen dragen wellicht op de winter na. Ik kan er niet genoeg van krijgen! Essie Viva antigua! Is een turquoise kleur met bijzondere glitters.
Zilveren glitters met een gouden gloed. Erg mooi, lekker vrolijk!


Op de bovenkant van de dop vind je de naam. Ik vind Viva Antigua! Een hele leuke naam.
Het heeft wel wat zomers, iets vrolijks. Ik vind het wel bij het lakje passen.Essie heeft altijd enorm fijne kwastjes, ze zijn wat dikker dan de normale nagellak kwastjes die je normaal zou verwachten. Het kwastje is een beetje rond zodat je mooi kan afwerken, zoals bij je nagelriemen. Ook het verwijderen van de nagellak gaat heel gemakkelijk en snel.Met twee laagjes was hij al goed gedekt maar voor het nog dekkende effect bracht ik nog een derde laagje aan omdat het lakje hier en daar nog een beetje doorschijnend was. Ondanks dat het een dun lakje is, was hij heel snel droog. Het lakje blijft prima een weekje zitten. Dit keer heb ik geen topcoat aanbracht maar alleen het lakje zelf. Hij is zo pretty! Ja, hij behoord zeker tot de zomer favorieten van dit jaar. Ik hoop dat ik hem volgende zomer nog meer kan gaan dragen. Jammer dat dit lakje geen vaste plek heeft veroverd in het schap van Essie, wees er dus snel bij want op = op.

Essie Viva Antigua! is voor €5,00 te bestellen bij bol.com, dus wees er snel bij meiden!
SHARE:

4 opmerkingen

  1. Een mooi kleurtje is het zeker! Maar ik zou zelf nu persoonlijk eerder voor een herfst kleurtje gaan. Ik hoop voor je dat je hem volgende zomer weer kan gaan dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kleurtje! En zo'n kleur op je nagels vrolijkt de boel wel wat op in de herfst of winter;-) Ik heb vorige week ook een lakje van Essie gekocht. Ze zijn zo fijn<3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is één van mijn favoriete Essie lakjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig