zaterdag 19 november 2016

TAG | My School Story


Het is weer tijd voor een nieuwe tag. Op de blog van Kimberley zag ik deze tag voorbij komen en het leek mij leuk om deze voor jullie in te gaan vullen. Deze tag bestaat uit allemaal vragen over school. Ben jij benieuwd hoe mijn schooltijd of schoolbloopers heb gemaakt, heb je altijd al willen weten wat voor opleidingen ik heb gevolgd? Lees dan snel veder! 

HOE OUD BEN JE EN ZIT JE NOG OP SCHOOL?
Ik ben 19 jaar en ik zit nog op school.  Ik volg inmiddels mijn tweede MBO studie.

WELK NIVEAU(S) HEB JE GEDAAN?
Op de middelbare heb ik VMBO gedaan. Op het MBO heb ik de opleiding voor Administratief medewerker (bedrijfsadministratie) gevolgd en heb daar ook een diploma van behaald.
En nu volg ik de studie voor Pedagogisch medewerker (kinderopvang). Mijn laatste opleiding is dit zeker niet want hierna wil ik heel graag Onderwijsassistent gaan doen en daarna naar de Pabo.

VOND JE SCHOOL LEUK?
Ja, ik heb school altijd heel erg leuk. Natuurlijk waren er ook wel minder leuke momenten maar in het algemeen heb ik school altijd al heel erg leuk gevonden. Ook heb ik hele lieve vriendinnen waarmee ik uren kan praten en we gaan heel vaak de stad in met elkaar. We hebben al heel wat gekte met elkaar beleefd.

WAT VOND JE HET LEUKSTE VAK OP SCHOOL?
Op middelbare school was mijn favoriete vak wiskunde. Maar nu krijg ik weer drama, tekenen en handvaardigheid en dat vind ik wel leukste vakken van de hele week. Ik de vind het heerlijk om creatief bezig te zijn.

WAT VOND JE HET STOMSTE VAK OP SCHOOL?
Gym heb ik nooit echt leuk gevonden. Het is gewoon niet zo mijn ding. 

HOE GING JE NAAR SCHOOL? FIETS, BUS, ETC.
Zowel de middelbare school als nu op het MBO is dat zowel de auto als de fiets.
Ik woon gelukkig niet zo heel ver van school maar mijn vader is altijd lief om ons even te brengen.

WAT VOOR SCHOOLTAS GEBRUIKTE JE?
Ik begon de middelbare school met een brugklasrugzak, maar ik merkte gewoon dat ik zulke zere schouders en rug van kreeg, dat deze tas niet echt geschikt voor mij was. Ik ben natuurlijk al niet een van de grootste laat staan met zo’n grote tas. Voelde mij net zo’n schildpad. Al snel kocht ik een bruine schoudertas maar door de hoeveelheid boeken heeft hij maar een jaartje mee gekund ondanks dat het een prijzige tas was. Daarna wisselde ik elkaar keer van tas. 

Mijn eerste jaren  op  het MBO had ik een bruine handtas. Ondanks dat hij niet ontzettend groot was paste toch alles erin. Ik vond hem zo fijn maar jammer genoeg was hij naar twee jaar trouwe dienst helemaal kapot van de binnenkant. Nu gebruik ik mijn oude Le Coq Sportif tas of mijn paarse Converse tas. 

WELKE BEAUTYPRODUCTEN ZATEN ALTIJD IN JOUW SCHOOLTAS?
Eigenlijk neem ik nooit geen beautycase mee naar school. In mijn tas zit alleen een mascara, borstel voor mijn haar en een deodorant. Heel af en toe eens een lipstick als ik die dag voor een lipstick ga.

WAT IS JOUW GROOTSTE SCHOOLBLOOPER?
Eerlijk? Ik zou het echt niet weten maar het zullen er vast wel paar zijn geweest.
Ik heb er in ieder geval genoeg mee gemaakt. 

WAT DEED JE ALS DE LES SAAI WAS?
Als de les saai was of ik had geen zin meer begon ik altijd met tekenen.
Mijn agenda en schriften staan vol met tekeningen en lieve berichtjes van vriendinnen.
Soms blader en lees ik nog wel eens terug in mijn oude agenda’s, dat is zo leuk om te zien!
Als het opvrolijken van mijn agenda en schriften ook niet meer werkt tegen de vervelling dan ga ik of muziek luisteren of gezellig kletsen met vriendinnen. 

Wat voor tas gebruik(te) jij voor school? 
SHARE:

9 opmerkingen

 1. Ik gebruik mijn trouwe rugzak, ik kan echt niet meer zonder! Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had een bordeaux rode eastpak weet ik nog. Is al wel heel lang geleden, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag! Ik gebruikte meestal mijn handtas. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nooit stoppen met studeren! ik was pas klaar met 28... en ik mis het nog steeds 😂 Ik heb ook altijd rugzakken gehad. Een keer wilde ik zo'n ouderwetse boekentas... Wat een onding was dat. En superleuk... dus we hebben hem maar helemaal ondergetekend.

  Heel herkenbaar trouwens, de tekeningen tussen de lesstof... Het brengt herinneringen terug 😉

  Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik zeker nog niet van plan. Wat grappig dat jij zo'n tas had. Dat zie je niet veel. Graaf dat je hem zelf opgevrolijkt hebt met tekeningen. Ik denk dat heel veel mensen dat doen als de les saai is. Dankjewel! Leuk dat je een reactie achter liet.

   Verwijderen
 5. Leuke tag is dit! Ik gebruikte een Cowboysbag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n tas heb ik ook gehad. Dat was echt een heel handig ding. Jammer genoeg heel snel kapot gegaan.

   Verwijderen
 6. Ik ben intussen 7 jaar afgestudeerd en het lijkt al een eeuw geleden dat ik nog op de schoolbanken zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tag is het he! :) leuk heb je hem ingevuld ook. Gym vond ik ook nooit een leuk vak haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig