dinsdag 6 december 2016

CHOKERS VAN CHOKERKETTING.NL + KORTINGSCODE


Chokers zijn nog steeds razend populair en zijn een musthave voor de fashionista. Voor als je denkt dat dit een trend is van de laatste tijd heb je het mis, want vroeger waren deze kettingen helemaal trendy en gelukkig zijn ze weer terug. Ook dit najaar mag de choker ketting niet ontbreken. Vandaag laat ik twee choker kettingen zien van chokerketting.nl en heb ik voor jullie een kortingscode voor 15% korting. Benieuwd naar chokers? Klik en lees snel veder!

Op chokerketting.nl vind je een heleboel leuke en verschillende choker kettingen:
bedelchokers , lace chokers, tattoo choker ,velvet choker, aztec choker, vintage choker.
Ik heb gekozen voor twee hele verschillende choker kettingen namelijk een choker met een bedel en een spiral chain choker. Beide choker kettingen zien er prachtig uit!

SPIRAL CHAIN CHOKER
Ik heb zelf al heel veel verschillende choker kettingen maar zo’n choker ketting als deze had ik nog nooit eerder voorbij zien. Deze choker is niet alleen leuk op je all-back of all-white outfits maar ook met de feestdagen kan hij jouw outfit helemaal afmaken. De ketting is in lengte verstelbaar. Ik vind hem prachtig, weer een keer iets anders dan de tattoo choker ketting. 

SUN CHOKER
Toen ik ging kijken onder alle choker kettingen met een bedel, werd de keuze heel erg moeilijk. Zoveel prachtige chokers, dat was lastig kiezen voor chokerfan als ik. Maar naar lang twijfelen besloot ik om voor de choker ketting te gaan met het zilverkleurige zonnetje, omdat deze bij heel veel verschillende outfits past ongeacht welke style.


Het is zeker de moeite waard om eens te kijken op chokerketting.nl De kettingen kosten tussen de 3 a 7 euro.Zeker niet duur voor zulke prachtige choker kettingen. Ook over de kwaliteit van de kettingen ben ik tot nu toe zeer te vrede. Ook zitten de kettingen heel erg fijn en het voordeel is dat ze beide te verstellen zijn van lengte. Ook de verzending was razend snel want voor 17:00 besteld is de volgende dag al in huis. En vanaf 15 euro ontvang je een gratis tattoo choker, super leuk toch?!? Ik ben in ieder geval helemaal happy. Koop hier je chokers!

Ook mag ik namens chokerketting.nl ik mag jullie blij maken met een kortingscode voor 15% korting op jouw bestelling. De code hiervan is Bertina15. De code is tot 31-12-2015 te gebruiken.

                                                                                         
                                                                                   Dit artikel is in samenwerking met chokerketting.nl
SHARE:

2 opmerkingen

  1. De choker op de eerste foto vind ik echt ontzettend gaaf, die zie je niet vaak!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig