zondag 25 december 2016

TAG | CHRISTMAS 2016


De feestdagen, de mooiste tijd van het jaar. Overal hangen lampjes, kerstversiering, prachtige versierde kerstbomen maar vooral gezelligheid en vrede over de hele wereld. Eigenlijk zou het voor iedere dag kerst moeten zijn. Vorig jaar beantwoorde ik de Christmas tag en nu een jaar later op eerste kerstdag beantwoord ik opnieuw een Christmas tag maar deze editie bevat natuurlijk wel andere vragen en antwoorden. Lees je mee? 


Hou je van de kou?
Ik moet zeggen dat ik de kou steeds meer kan waarderen ondanks dat ik toch meer van de lente en de zomer hou. Op de fiets naar school en de kou is dan wel het laatste waar ik op zit te wachten maar eenmaal op de fiets merk je het al snel niet meer en gelukkig hoef ik maar een kwartiertje te fietsen dus klagen mag ik niet. Gewoon een dikke sjaal, handschoenen aan en gaan!


Wat doe je het liefst in de winter?
Het liefst zit ik lekker warm binnen achter mijn laptop naar een film of serie te kijken via Netflix of op de bank met Twin en de katten en dan samen televisie kijken. Maar ook schaatsen vind ik wel erg leuk ondanks dat ik er niets van kan of een grote sneeuwpop maken samen met mijn zus.

Favoriete winterdrankje?
Ik ben dol op warme chocolademelk met dit koude (regenachtige) weer. 
Heerlijk warm worden op de bank met een grote kop chocolade melk!


Welke buitenactiviteiten doe je in de winter?
Wandelen met de hondjes, nou ja Twin blijft liever binnen. Die houd helemaal niet van wandelen en kou maar Coco zou dat wel heel fijn vinden maar die is nu nog te jong om met dit weer zo lang buiten te zijn. Maar dit jaar zit er niet in dat het meer gaat sneeuwen of vriezen dat we kunnen gaan schaatsen op natuurijs. Misschien volgend jaar!

Wat is je favoriete wintergeur?
Ik heb niet echt een favoriete wintergeur. Natuurlijk is de geur van de kerstboom natuurlijk wel iets wat bij deze tijd van het jaar hoort. Maar ook geurkaarsjes of gewoon kaarsjes zijn prefect voor deze tijd van het jaar, maakt het toch net wat gezelliger in de woonkamer.


Sneeuwt het waar je woont?
Als het sneeuwt in Nederland ligt er vaak bij ons wel sneeuw. De ene keer meer dan de andere keer maar vaak toch wel 2 tot 5 centimeter. Vroeger hielden we weleens sneeuwballengevechten maar de laatste jaren heeft het helaas niet of nauwelijks gesneeuwd in Nederland.

Favoriete kledingstuk in de winter?
Een hele grote en warme sjaal en een lekker dik vest. Vooral een sjaal draag ik altijd in de winter.

Wat is je favoriete winterherinnering?
Sowieso de sneeuw! Ik maakte altijd samen met mijn zus sneeuwpoppen buiten voor in onze achtertuin en we deden altijd sneeuwballengevecht met elkaar of samen met Idol maar ook helaas hebben we afgelopen zomer afscheid van hem moeten nemen, hopelijk dat Coco ook net zo dol op sneeuw wordt als wat hij was. Toen ik nog kleiner was trokken onze ouders de slee of mijn zus en ik deden het om de beurt voor elkaar.


Wie zijn de pineut?
Het is al kerst, maar mocht je hem toch willen beantwoorden neem hem dan gerust over.
Ik vind het altijd erg leuk om jullie antwoorden te lezen op tags. Mocht je de Christmas tag die ik vorig jaar beantwoorden terug lezen klik dan hier!


Hoe is jullie kerst tot nu toe?
SHARE:

5 opmerkingen

 1. Leuke antwoorden van deze fijne tag ;-)

  Vrolijk kerstfeest Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jij ook een vrolijk kerstfeest gewenst.

   Verwijderen
 2. wat een leuke tag! Fijne kerstdagen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik wens jou ook hele fijne kerstdagen toe.

   Verwijderen
 3. Leuke tag. Fijne feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig