zondag 1 januari 2017

TOP 5 MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2016


Op de eerste dag van het nieuwe jaar leek het me leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar en met jullie te delen welke artikelen het meest gelezen werden in 2016. Bij sommige artikelen had ik het wel een beetje verwacht, maar er zitten ook een aantal verrassingen tussen. Benieuwd naar de top 5? Lees dan snel veder!1. PS Love Super matte liquid lipstick.
Al maanden stond dit artikel tussen de meest gelezen artikelen van de maand en uiteindelijk belande hij ook tussen deze top 5 en ook nog eens op nummer 1. Een artikel waarvan ik zelf niet had gedacht dat hij zovaak beken zou worden. In deze review test ik twee super matt liquid lipticks van de Primark. Benieuwd wat mijn bevindingen waren? Klik hier!


2. 3x Cien oogschaduws van de Lidl
Een heerlijk budetgetproof artikel.In dit artikel reviewde ik makeup van de Lidl namelijk drie oogschaduws. Ten eerst vind ik het al helemaal leuk dat zij zich te durven onderscheiden van de andere supermarkten door makeup te verkopen en dan ook nog zo'n prachtig assortiment voor zulke lage prijzen. Daar wordt boodschappen doen een stuk leuker van. Benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduws? Klik hier voor de hele review.
3. I Heart Makeup Bronze and glow
Je hebt hem vast bij meerdere bloggers voorbij zien komen, het I Heart Makeup Bronze and glow.
Een bronzer en highlighter in één palette. Een palette om op te eten want hij ruikt naar echte chocolade. Niet zo gek dus dat dit artikel op de derde plaats is geëindigd want velen van jullie waren hier benieuwd naar en hebben hem ook weten te scoren bij de Trekpleister. Meer weten over dit palette of de hele review willen lezen? Klik dan hier!

4. De leukste achtergronden voor je mobiel
Je mobiel in de juiste sfeer brengen met de leukste achtergronden, dat hebben jullie massaal gedaan het afgelopen jaar. Ook dit artikel heeft zich weten te plaatsen in de top 5 van 2016. Wat voor thema er ook aan artikel gebonden zit, jullie vinden deze artikels heel erg leuk om te bekijken. En ook in 2017 zal ik weer van de leukste achtergronden een selectie maken en online zetten. Mocht je nog wat leuke achtergronden willen opslaan bekijk dan deze artikelen: lente - zomer - herfst - kerst 


5. Makeup Eraser van de Action
Ik heb al heel vaak de makeup eraser voorbij zien komen op Instagram, Facebook, Twitter en bij andere bloggers. Maar ik wilde hem zelf ook heel graag proberen en kwam deze budget variant tegen in de schappen bij de Action. Ik besloot hem voor jullie te testen en te reviewen. Benieuwd of dit doekje zijn beloftes waarmaakt door alle makeup van je gezicht te halen met alleen water? Klik hier voor de volledige review.              

Welk artikel vond jij het leukste om te lezen het afgelopen jaar?  En over welk product zou jij graag nog een review van willen zien? Laat het achter in een reactie en misschien staat dat artikel volgend jaar in de top 5. 
SHARE:

3 opmerkingen

  1. Leuk om te zien wat je meest gelezen artikelen waren van het afgelopen jaar Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om terug te blikken op deze manier. Ik zou echt niet weten wat mijn meestgelezen artikels zijn van afgelopen jaar. Ik vind het artikel waarin je leuke achtergronden voor je mobiel laat zien het leukste! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig