dinsdag 28 februari 2017

ETOS COLOR CARE LIPSTICKS


Ik werd meteen enthousiast bij het zien van deze lipsticks bij de Etos. De populaire Color Care lipsticks zijn een groot succes  en ook ik kon ze niet laten liggen en besloot deze drie toppertjes mee te nemen. Ik vind de kleuren stuk voor stuk echt prachtig en kan niet wachten ze te testen, ben erg benieuwd naar het resultaat! Lees je mee?

De lipsticks hebben een matte stevige zwarte hulzen. Voor een huismerk als Etos vind ik ze er heel mooier en luxer uit zien. Ook staat het soort lipstick met glimmende roze letters erop en natuurlijk het bekende logo van Etos in het zwart.


 Op de dop van de lipsticks vind je een sticker met de kleur en de naam van de lipstick. Zelf vind ik dit heel erg handig omdat de meeste merken bijvoorbeeld MAC stickers aan de onderkant hebben waardoor je eerst je hele stash door moet zoeken voor dat je de juiste kleur hebt. Etos was daarin een stuk slimmer want nu zie je meteen welke kleur lipstick het is. Leuk dat Etos met namen werkt voor haar producten, het geeft een product net wat extra’s. Ik koos voor de kleuren: 
 • Lip Oholic
 • Pretty Liar
 • L’amour ToujoursAls ik de lipsticks open maak en de kleur omhoog draai komt er drie prachtige kleuren tevoorschijn. Ik ben enthousiast want ik vind de kleuren er echt heel erg mooi uitzien en krijg meteen zin om ze te gaan dragen. Heerlijke kleuren om straks weer volop te gaan dragen in lente en zomer, ze zijn heel draagbaar voor iedereen. Etos beloofd dat de Color Care lipsticks je lippen een intense kleur geven en hydrateren. De lipsticks hebben een semi-glanzende finish. Tijd om ze te gaan swatchen!

Swatches: Van links naar rechts: Lip Oholic – Pretty Liar – L’amour Toujours
De lipsticks glijden heel gemakkelijk over de huid heen en hebben een goede pigmentatie. 


 Lip Oholic

Pretty Lair

L’amour ToujoursConclusie:
Ik ben blij verrast door deze lipsticks van de Etos. Naar deze drie kleuren kan ik niet wachten om nog meer kleurtjes te gaan kopen. De kleuren zijn prachtig, de kleuren dekken goed en ze brengen erg prettig aan, voelen romig zacht aan op de lippen en ze hydrateren ook nog eens. In het begin voelen ze heel creamy aan op de lippen maar hoe langer het dragen hoe matter ze worden maar de kleur blijft aanwezig op je lippen. Ook zien de hulzen van de lipsticks er goed uit en ik vind de namen van de lipstick heel erg goed en leuk bedacht. Voor de kwaliteit en de prijs hoef je ze niet te laten liggen en zijn zeker het proberen waard.  


Etos Color Care lipsticks kosten € 3,99 per stuk - Etos
SHARE:

5 opmerkingen

 1. Deze lipsticks van Etos zijn heel fijn! Ik was zelf erg onder de indruk van het pigment. Deze 3 kleuren heb ik nog niet maar ik vind L'amour Toujour een hele mooie voor van de zomer straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes. De lipsticks zien er ook mooi uit en dat voor die prijs. Ga er zeker eens naar kijken als ik nog eens naar Nederland ga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze staan je alle 3 super! Ik vind de knal roze het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! ♥ Ik moet toegeven dat is ook mijn favoriet van deze drie. Zelf hou ik wel van een mooie opvallende lipstick.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig