zaterdag 25 maart 2017

20% KORTING OP MAC BIJ DOUGLAS & DE BIJENKORF | MIJN WISHLIST!

Beauty-liefhebbers en MAC fans opgelet! Naast De Bijenkorf kun je ook dit weekend bij de Douglas terecht voor 20% korting op het hele assortiment van MAC Cosmetics. Natuurlijk moet je er snel bij zijn want OP=OP want wie kan zo’n korting als deze nou weerstaan? Ook laat ik mijn goedgevulde MAC wishlist aan jullie zien. Benieuwd? Klik en lees snel mee!

Zelf heb ik al een prachtige verzameling Mac lipsticks, van knal roze lipsticks tot aan prachtige subtiele nude tinten. De highlighter MAC Soft & Gentle is een groot favoriet van mij, een prachtige beige highlighter die je jukbeenderen een goude glow bezorgen. Maar op mijn MAC wishlist staan nog heel wat producten die ik hoop te kunnen scoren waaronder deze producten. Ik plaats mijn MAC bestelling altijd bij Douglas.

Benieuwd naar alle MAC producten? Neem dan een kijkje in de webshop van Douglas of De Bijenkorf. Welke MAC product staat er boven aan jouw wishlist?
SHARE:

6 opmerkingen

 1. Ik had het al gezien, zo leuk! Ik weet zelf nog niet zeker of ik iets ga bestellen, maar misschien wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf twijfel ik ook heel erg omdat ik heel graag 6 highlighters wil bestellen maar dat is ook bijna 80 euro en je kunt het geld maar één keer uitgeven. Gelukkig ben ik bijna jaren dus wie weet wat ik dan allemaal krijg. Ben benieuwd wat je dan gaat bestellen.

   Verwijderen
 2. Mijn eerste lippenstift van mac was de velvet teddy en nu is hij al bijna op :o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van mij waren Ruby Woo, Brave en Please me. Ik kocht er toen meteen drie. I zou Velvet Teddy ook nog heel graag willen hebben. Dan is het wel echt je favoriet als hij nu bijna op is. Misschien komt deze korting jouw van pas.

   Verwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar wat je gekocht hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat mooi beauty lijstje. Die primer en blush en skinfinish staan in mij wishlist

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig