zaterdag 18 maart 2017

ETOS HIGHLIGHTING POWDER


Ik maak altijd een klein sprongetje van blijdschap als ik weer een nieuwe highlighter heb om te testen. Highlighter maakt je look helemaal af! Inmiddels telt mijn stash al heel wat highlighters zowel high-end als van low-budget merken. Maar vandaag review ik een budget highlighter, namelijk de Etos Highlighting Powder. Benieuwd wat ik van deze highlighter vind en of hij het kopen waard is? Lees dan snel veder!


De highlighting powder zit in een ronde plastic, doorzichtige verpakking en sluit goed. Het eerste wat ik moet zeggen is dat ik de nieuwe verpakkingen en uitstraling van de producten van Etos heel erg mooi. Het Etos logo staat dik gedrukt op het doorzichtige dekseltje.

Het assortiment van Etos kent op dit moment twee highlighters namelijk:
 • Rose (koele highlighter)
 • Gold (warme highlighter)


Op de achterkant van het product vinden we niet echt heel veel informatie. Je ziet de naam van het product, een barcode en de inhoud. Deze highlighter bevat 8 gram product, dat is onwijs heel in vergelijking met een MAC highlighter waarvoor je nog meer betaald.

 

De highlighter ziet er prachtig uit door het blokjes patroon, trekt meteen je aandacht. Op het eerste oog lijkt de highlighter weinig glans te bevatten maar dit lijkt al snel anders wanneer ik de highlighter met flits fotografeer ,al snel komen de gouden shimmers te voorschijn. 


De foto links is zonder flits gemaakt en rechts met flits.

Swatches


De highlighter voelt heel zacht en romig aan van structuur. De highlighter heeft een zachte gouden glow en zoals je ziet is hij onwijs goed gepigmenteerd.


Prachtig! Ik kan niets anders zeggen… Een prachtige subtiele highlighter die perfect is voor dagelijks gebruik.  Hij is makkelijk aan te brengen en op te bouwen wanneer je houd van opvallende glow. Ik ben onder de indruk!Conclusie:
Ik ben heel erg blij met deze highlighter. Jammer genoeg hadden ze Rose niet meer maar ik ga zeker bij het volgende bezoekje aan de Etos kijken of hij er is zodat ik deze ook voor jullie kan reviewen. De verpakking ziet er goed uit, de highlighter heeft een leuk patroontje waarmee hij meteen je aandacht trekt, de poeder is zacht en romig van structuur. Het is een prachtige subtiele highlighter, is makkelijk aan te brengen en te blenden en zorgt voor een natuurlijke glow op je jukbeenderen. Ook is hij goed op te bouwen wanneer je houd van een hele opvallende glow. Heb jij een koele ondertoon, dan raad ik je zeker aan om Rose te proberen. Ik denk dat dit wel een favorietje wordt.  

De Etos Highlighting Powder kost €3,99 - Etos 
SHARE:

5 opmerkingen

 1. Ik heb hem zelf ook maar bij mij staat hij helaas niet zo mooi. Hij ligt bij mij heel dik op de huid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zonde, want hij is zo mooi! Zelf breng ik hem aan met een waaierkwast van de DA.

   Verwijderen
 2. Mooie highlighter, hij staat je prachtig! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer terug te zien op mijn blog ♥

allaboutbertina.nl is ook te volgen via:
♥ Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina
♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina
♥ Pinterest: www.pinterest.com/allaboutbertina/

Blog Design Created by pipdig